بازی رده بندی
آلمان 3 فرانسه 0
بازی فینال تاساعتی دیگر
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی رده بندی
آلمان 3 فرانسه 0
بازی فینال تاساعتی دیگر
تازهترين ردهبندی برترين دانشگاههای جهان اعلام شده و دو دانشگاه صنعتی شريف و تهران، در بين ۸۰۰ دانشگاه از نقاط مختلف دنيا، رتبههايی بين ۶۰۰ تا ۷۰۰ کسب کردهاند.
بنا بر این ردهبندی، دانشگاه صنعتی شريف همانند رتبهبندی سال گذشته در بين ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان در دامنه ۶۵۰-۶۰۱ و دانشگاه تهران در دامنه ۷۰۰-۶۵۱ قرار دارند.
در جدول گلزنان، لوسیانو ادینیو از تراکتورسازی با ۷ گل صدرنشین است. ادینیو به دلیل سابقه طولانی حضور در ایران، مطابق قوانین فیفا میتواند برای تیم ملی به میدان برود. او در این باره گفت: بارها گفتهام که دوست دارم در تیم ملی ایران بازی کنم. برای رسیدن به تیم ملی منتظر یک اشاره از کارلوس کیروش هستم
(sm77) باع
نه اینطوری ها هم نیست که میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم باید زرنگ باشی ، کار رو بگیری دستت
سلام به چاووشیون (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يس(sm98)
اتاق عمل مهران مديري رو شبكه 5 ميخواد بذاره (sm50)
مزاحم نمیشم امروز(sm120) شاید مسئله به مردان مربوط نباشه(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرنگ رو ميتونم باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرگ بودن بحثش جداست خخخ
پس منم گرگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار نبود بعد محرم و صفر بده؟نقل قول:
شاید یکی از بهترین ساخته هایم شود! شاید...فکر می کنم بشود... مهران مدیرینقل قول:
(sm50)(sm118)
نقل قول:
(sm77) (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
@ amir : آقا پستها را را فقط برای اعضا قابل نمایش کردین سبب شدید بعد از 3 سال مجبور شم بالاخره ثبت نام کنم :دی
نميدونم والانقل قول:
كي پخش ميشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدي (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو ام خفه كردي ما رو با اين محرم صفرا (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدين (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سریالش 90 قستیه انگار
خوب اگه اول مهر بده نهایت 30 قسمت پخش میشه و ادامش میره بعد محرم و صفر
آلبوم محسن هم که دیگه داره معلوم میشه بعد محرم و صفر(sm25)
قربانت نوید جان خیلی ممنوننقل قول:
نقل قول:
من برم فاطما گل ببينم (sm155)
به جان خودم پلیس فتا نمیاد دنبالتنقل قول:
اینایی که ثبت نام نمیکنن حتما اینطوری فکر میکنن
بعد محرم صفر میاد(sm2)نقل قول:
بگیرش مادر جانو(sm120)نقل قول:
از سریال ترکی هم متنفرم(sm25)
(sm127) خواهش ميشه (sm100)نقل قول:
اندکی صبر سحر نزدیک است(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره بعد محرم و صفر ...(sm25)
سلام قربانت امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته نمیدونم چرا ولی تا حالا این کار رو نکرده بودم
توفیق اجباری شد سرانجام (sm128)
قربان شما ممنون ..نقل قول:
شمالي داريوش پلي شد ... (sm50)
(sm19)نقل قول:
چرکی داره میبره(sm171)
مخابرات ریده (sm172)
واسه من خوبه فعلا..شرکتتو عوض کن خونقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه، پولش نیست(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از اون لحاظ که من مشکلی ندارمنقل قول:
تو جاهای خطرناکترش هم عضو هستیم و پست میدیم
اینجا واقعیت تا حالا سعادت نشده بود و اینکه تا حالا ترجیح میدادم بیشتر پست های بچه ها را بخونم تا ....
مخابراتی مگه؟(sm172)کی گرفتی؟ چه سرعتی؟ دانت چنده ؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
رفقا سلام☺️
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
صفحه داعش که عضو نیستی ؟(sm120)
من هم تازه 6 ماهه به جمع اسپم دهندگان اضافه شدم(sm120)
من از پرچم سفيد خبر هارو از اينجا ميگرفتم..😃امروز قسمت شد ثبت نام كنم