اعتراف واسه من ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتراف واسه من ...(sm50)
داداش کیفیتش کجا بوده دقیقا که الان داره فدای کیفیتش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا معین مگه دیوانه س آلبومو بده به این !!! نامردی کرد حالا هم معین بهش احتیاجی نداره ... اینو گفتم که معین بدقول نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشباف رو ولش ولی هنوز شادمهر داره تجربه میکنه !!! پول و کنسرت رو بچسب ...
نگاه تو تاکسی دم آخری بود
قدمهای تندت ته زندگی بود
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده ای نداره پاک میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من تو پیج این تیم جدیدش که بلاکم خود پیج شادمهرم پاک کرده من چند بار گذاشتم
چقد این کار سیاوش شبیه کارای شادمهره :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم همگی گفتگو افشین مقدم رو ببینید، خیلی آدم پُریه. کاش از این ترانه سراها بیشتر داشتیم:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Coming Soon
چی کامینگ سوون؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
New Songنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه زنی وسط کنسرت
این همه احساس از کجا میاد(sm81)
موزیک ویدیو روز سرد لایو کسی کاملشو میدونه از کجا پیدا کنم؟
من بودم ای دیوونه حیف یادت نمی مونه .... (sm81)
سخت گرفته همه دنیا که تورو رها کنم
تو هجوم سختیها، ببین چه آسون با توام
خاطراتِ بچه گی با اسمِ تو شروووع می شع
همــه ی شعرررایِ دنیــاا با تو پاایون می گیره (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
بعد از شاید حدود یک سال تقدیر رو گوش دادم و موزیک ویدیوش رو دیدم قشنگ یه ساعت منو درگیر خودش کرد. چیکار کرده الک تو این ویدیو اون همه سرباز و تانک....
یادمه اون زمان که تقدیر پخش شد من یه دانشگاهی بودم که نیم ساعت با سرویس راه بود و من چهار سال هروز این مسیر رو تقدیر گوش میدادم....
به امید تکرار جاودانهای دیگر.
(sm127)
تو ریمیکس آلبوم بی خوابی سعید شهروز بهروز صفاریان برداشته دوتا ملودی شادمهر رو گذاشته اول ریمیکس(sm127)
یراحی، این کارات تا الان کجا بودن...!! :| چه میکنه این بازیکن(sm120)
بزنه تو کارای اجتماعی کلا! هم قبلی هم این پارسنگ عالی بود... شادمهر جای اون جوجه ها بیاد با همین هومن نامداری کار کنه لا اقل!
من که خوشم نمیاد از این مدل کارانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک باید عاشقانه باشه
این سبک بیشتر برای خودنماییه
گوشش هم که میدی یا یاد بدبختیات میفتی یا خنثی
(sm50)
طبیعتاً من هم عاشقانه رو ترجیح میدم ولی همه چیز عشق نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جای دنیا همه نوع مدل کار هست ویه چیز بین المللی هست.
الان که موزیک داخل به چوخ رفته و همه ترانه ها شده تو عشق منی من عشق توام تو تو فال منی من تو فال توام، این مدل کارا توش غنیمته :)
یراحی همیشه جزو درجه یک هاست و همیشه برای گوش مخاطبش احترام قائله و سوار موج موزیک های جدید درِ پیت نشده!
به نظرم ارتباطی هم به خودنمایی نداره، هرچند خودنمایی هم باشه قشنگ از آب درومده! در کل سلیقه ای هست... منم از همه کارای اجتماعی ممکن خوشم نیاد اصن.
آهنگ ستاره اون ورژن که ویلن نداره و فکر کنم ساکسیفون داره اون ورژن اول آهنگ بود صفاریان تنظیم کرد مجوز نگرفت بعد شادمهر خودش با ویلن و گیتار تنظیم کرد
(sm120)
من هردوتاشم دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکی رفته مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یراحی عالیه کاراش دقیقا در بهترین شرایطی که اجتماعی خوندن ایجاب میکنه دست به این کار زده
هوش یراحی و چاوشی در انتخاب کارهاشون ستودنیه
(sm19)(sm19)(sm19)
(sm10)
(sm50)
نظر من مخالف نظر شماست ... این دو هنرمند حداقل در هوش تجاری و تا حدودی هنری در این چند سال خوب عمل نکردن ... محسن چاوشی با این همه پتانسیل برچسب هنرمند سیستم، سفارشی و تلویزیونی رو داره و خیلی ها چه آشکار و چه پنهان از ارتباطات خاص و نفوذ این هنرمند میگن. خود من به شخصه محسن چاوشی رو تا پاروی بی قایق دوست دارم و هنوز گوش میدم اون حال و هوا و اون قریحه از حال کلام زده و ملودی های تکراری فعلی که مدام ارائه میده خیلی جذاب تر بود ولی از حق نگذریم در داخل تاثیرگذارترین و بی رقیب هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یراحی هم از یک هنرمند مولف به یک هنرمند مصرفی تبدیل شده . آهنگ هاش نمیگیره و مجبور هست از فرمول های دیگه استفاده کنه ... در کل در نبود خلاقیت های درست در موسیقی فعلی کشور مجبوریم به تکرار مکررات گوش بدیم و تو این تکرارها به خوب هاش آفرین بگیم.
مشکلی نیست هر کس نظر خودشو داره از نظر من یراحی و چاوشی الان بهترینهای داخلن و هوش بالایی خصوصا در زمینه ی انتخاب ترانه دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
حد اقل یراحی در دو کار آخرش این جسارت رو داشته و به سمت کارایی رفت که تکرار مکررات نیست!!( عشق و عاشقی). و نتیجه اش شد این جنجالی که براش از سمت ارشاد درست کردن و تا مرز ممنوع الکاری رفته و هنوز مشخص نیست که شده یا نه! مصاحبه ای که توی کانالش گذاشته رو گوش بدین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم یراحی اکثرا توی انتخاب آهنگ و ترانه خوب عمل کرده و برای گوش مخاطبش ارزش قائل هست...
البته این فقط #نظر_شخصی من هست(sm10)
(sm10)