(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
ترم اخر؟
نمی دونم . . . حالا ام شب تست می کنم . . . در حالت عادی توی خونه یِ ما سرعت تا 1 مگ میاد . . . اگه قطع نشه البّته . . .
ترم 8 . . . .ولی 22 واحد دیگه هم دارم . . . (sm1)
باس با چند تا کانکشن تست کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعیت الانم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون تموم کنی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تست می کنم مثل ایران سل . . .
آره احتمالاً تمومه تابستون . . .
من 15 واحد افتادم . . . اگه نمی افتادم همین ترم می تونستم معرفی به سس داد به گیرم . . . (sm59)
حیف حیف حیف از وقت و عمر . . . (sm50)
حیف از اون شبایی که بی تو به سر شد . . . (sm50)
عب نداره فقط ی کاری کن سربازی نری(sm81)
مثل هر روز مثل هر روز به تو فکر می کنم ام روز . . . (sm50)
بلا خره شهر زاد سپانلو پلی شد . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چولم کوتاهه معاف می شم . . . (sm2)
اتفاقا چووون کوتاه می خوان دگه(sm59)
دیوثی که هنوز فرق چول و چون رو نمی دونه . . . (sm50)
عیب نه داره میام رشت عملی بهت یاد میدم . . . (sm2)
. . . (sm50)
(sm2)
(sm120)
دیوث اشتباه خوندم(sm50)
(sm81)
هادی هم یه زمانی نمی دونست . . . رفتم کرمان شاه عملی یادش دادم . . . (sm2)
هادی بیا برای ساسی شرح بده . . . (sm2)
دگه کم مونده از تو چووول بخورم(sm39)
(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
تنها گریز ،خوابه . . . (sm27)
(sm27)
(sm50)
اینکه تو این بارون سرعت نتم پایین نیومده یکم عجیبه (sm50)
دانشگاه ما زده 17 شهریور کلاسا شرو میشن من تازه این هفته میرم.نقل قول:
مال شما کی گفته
(sm50)
بعد چند روز به این نتیجه رسیدم که هر فایلی که از طریق وای فای به رم گوشی اضافه میشه حالا یا شیریت یا دانلود؛خراب میشه.
- (sm50)
همچنان وحشتناک میباره.
چند بود مگه ؟ باید خوب باشه که :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون به جونت کنن لنگی هستی دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر از رادیکال ؟ (sm2)(sm2)یو اس بی ها آماده نشد ؟ (sm30)
(sm98)