لینک 3.6.3 رو پیدا کردم درست شد نسخه من 2.0.2 بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک 3.6.3 رو پیدا کردم درست شد نسخه من 2.0.2 بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا موقع خارج کردن فایلا از حالت زیپ ارور استاپ ورکینگ میده
دلیلش چیه؟
آهنگ به جان من دل سوخته کردی...
یه چندوقت نیومده بودی مشکلات کامپیوتریتو مطرح کنی فکر کردم مردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو چرا بن شد فحش داد؟
بابا چرا بدونه من کار دستش دادید(sm2)
روزا سرعت دانلودم 1.5 مگابایت بر ثانیه ولی شب 1 مگابایت بر ثانیه (sm81)
منم خبری ندارم صبح اومدم دیدم یکی تو خصوصی فحش داده بهم Ar نمیدونم چی بود یوزشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این مسعودو میگم این تا همین 2-3 ساعت پیش بن نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همه چی دخالت میکرد ، خشی و من هم جلوی دخالت هاش دراومدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]