اونایی که روزای اول نقد کردن کوبیدن ، اما کسایی که صبر کردن همه دارن تعریف میکنن (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
اونایی که روزای اول نقد کردن کوبیدن ، اما کسایی که صبر کردن همه دارن تعریف میکنن (sm132)
مرسی حاج آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اسمش روشه نقد و منتقدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی میاد نظرشو میگه و میره . حالا بعضی ها از روی غرض و ...
نباید زیاد اهمیت داد
هر کسی یه جور موسیقی رو میپسنده ولی بعضی از این آدما از روی حسادت و غرض نقد مینویسن و اینو قبول دارم
هنو حاجی نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته ، تا حالا بهترینشون نقد خودم بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به قول معروف از این طرف بوم افتادی (sm120) زیادی رفتی جلو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان اون استاده بود که باهاش کل کل کردم جلسه اول
امروز یه کاری کردم خورد و خاکشیرش کردم منفی که هم داده بود رو هم مجبور شد پاک کنه (sm2)
همون که با رفیق آخوندت درست کرده بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخوند نه ، طلبه هستش میخواد وکیل شه (sm120) آره همون (sm120)نقل قول:
البته تحقیرش خارج از گود بود (sm2)
طلبه و آخوند فرقی نداره ، استاد قرائتی ، حدیث روایت داریم : می فرماید هنوز طلبه ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که زمان دانشجویی جرات کل کل با استاد رو نداشتیم(sm120)