12 صفحه فول اچ دی بدون ***** شات نمیخواد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
12 صفحه فول اچ دی بدون ***** شات نمیخواد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه یه مخاطب حرفه ای میخواد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تکراری باشه (sm2)
نمونه کاری دان شد
عجب کیفیتی (sm25)
از همه لحاظ (sm25)
(sm30)دهنتنقل قول:
من دیگه حرفی ندارم(sm59)
سرعت آپلود هم که لو دادی
فضاییه(sm59)
بزار همه رو زیر اپلود(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا به همون دلیل که یه بار مصرف تو ارشیو نمیمونه (sm2)
من معتقد به تنوعم (sm2)
انلاین (sm59)
در خودت چجور تنوع بوجود میاری(sm2)نقل قول:
فیگورهای مختلف(sm30)
چه امکاناتی دارن مردم(sm59)
میگم امین امضا نزاشتی پست ها به فاصله نزدیک معلومه(sm59)
mp3 پست میدیم(sm2)
irib hd test نیاوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 23 شبکه 3 بود
منم همین الان 2بار تست کردم نیاوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد کو ؟؟ (sm29)
سجاد هـــــــــــــــو !!!!!