در خدمتت هستم عزیزم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در خدمتت هستم عزیزم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا چنین کلمه ای ما نداریم تو انگلیسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [URL="http://www.musicbaran129.org/forum/member.php/777-*_*"
(sm81) فکر کنم ریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گ نداره کیبوردم عزیز دل انگیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی رو هم که در جمله بالا میبینی از تو نت کپی کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اصن تو خوبی یه بوس بده به عمو حالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ریدید باو
خوب و قشنگ و خلاصه بهم بگو شرح ما وقع رُ تا ببینیم چند چندیم (sm98)نقل قول:
جمله توی امضای منم نمی تونید معنی کنید (sm2)
فقط یه طرفدار اریان میتونه بعد از این که کامل رید بیاد بگه ریدید باو (sm2)
وقتی به سگ غذا بدی دمش رو واست تکون بده ولی وقتی به الاغ غذا بدی صداش رو میبره بالا سوارشم بشی صداش رو میبره بالا بزنیش هم صداش رو میبره بالا نازش هم بکنی عر عرش قطع نمیشه وقت نازنینتو هدر نده این کل پسر قانع نمیشه میکه فقط من دانای کلمنقل قول:
در نیابد حال پخته هیچ خام
پس سخن کوتاه باید والسلام
شبتون بخیر
(sm2)خوش باشید باو
طرف ادبیات انگلیسی می خونه بعد میره سراغ گوگل translate (sm2)
بابا نارااحت نشو بیا یه بوس بده بعد برونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم داخل مغازه بعد از سلام و احوال پرسی گفتم ببخشید چند روزیه میخواستم یه مطلبی خدمتتون عرض کنم ولی روم نمیشد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت اگه مطلب کاریِ در خدمتم وگرنه بفرمایید بیرون !
گفتم اگه میشه یه ده دقیقه وقتتون بدید هر وقت که دوست داشتید اگه مایل باشین هم یه چیزی بخوریم و هم یکم صحبت کنیم
یه چند لحظه مکث کرد بعد گفت بفرمایید بیرون
آلبوم رضا صادقی با 14 تنظیم کننده یکدست ترین آلبوم چند دهه اخیر (sm25)
خاک بر سر حداقل از مغزت استفاده نمیکنی از چشمات استفاده کن جناب sajad mch از تو کوکل واست سند آورد من آکسفورد رو میزمه اینا رو بی خیال بیا بوسه رو بده بعد برو بخوابنقل قول:
14 ترک یا تنظیم کننده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی تو که به حرف قانع نمیشی باید برات مثال صوتی تصویری بیاریم خوب (sm2)نقل قول:
از شانس گوهمونم طرفدار اریان هستی برینیم میگی شماها ریدید (sm2)
16 ترک 14 تنظیم کننده (sm120)نقل قول:
اسماشون مشخصه ؟ (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد توابع سردسیریم (sm120)(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)رفیق قرار نشد ناک اوتش کنی داریم لذت میبریم بساط خندمون جور شده تازه بابا(sm2)نقل قول:
ناک اوت تو دستور زبان انگلیسی نداریم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) شجاعت شفایی
بنده حقیرم مرتضام همه میکن موری شما هرچی خواستی صدا کن فقط به شر ط اینکه دفه بعد که بساط خنده و تفریح سالم جور شد زود ناک اوت نکنی طرفو(sm2)نقل قول:
اختیار داری بله میشناسم، همون موری خودمون (sm120) اوکی از این به بعد تحت کنترله (sm2)نقل قول:
میخندم و از خنده میترسم (sm50)
خب برادر من تو که جوری ریدی به طرف که از انکلیسی زد به آلبوم رضا صادقی که نصف آلبوماش تو توالت تولید شده (sm2)نقل قول:
با همین لحن اروم؟؟ خب این کجاش خورد شدن و تحقیر شدنه ؟؟|:نقل قول:
اگر یادت باشه همون شب گفتم نهایتش اینه که بفرمایید بیرون!
بعد عزیز من تند رفتی خب...
من بهت گفتم بهش بگو اگر ایراد نداره منتظرتون میشم بعد وقت کاری یا هر زمان وقت داشتین چند دقیقه ای وفتتون رُ بگیرم بعد تو رفتی گفتی بریم بیرون چیزی بخوریم و صحبت کنیم!!!
ضمنا تو یه طور تعریف کردی من رفتم هی از جلو مغازه رد شدم و نخ دادم طرفم بدش نیومده و چراغ سبز داده ولی ظاهرا این خبرا هم نبوده ...
ادم با یه بفرمایید بیرون نه جا میزنه نه خودشُ میبازه حالا هم ایراد نداره اگر حرمتی بینتون شکسته نشده و چشت هنوز دنبالشه راه برگشت همیشه هست! البته با تجدید نظر رفتاری + یه عذرخواهی!
تو موری مدیر سایت نیستی ؟ (sm98)
(sm2)نقل قول:
دوستان ببخشید وسط بحث میپرم ! پشت کاور آلبوم تیلور اینو نوشته !
ا قربون ادم چیز فهم
چه کنم به نظرت ؟؟نقل قول:
نخیر بنده چاکر شمام ..به دل نکیری ها من همینجا در حضور همه از شما عذر میطلبم بهر طریق باید با هم میخندیدیم نه به هم ببخشیدنقل قول:
واسه فردا هیچ حسی نیس
اعصاب مصاب Rest In Peace
نیس شنیدن این حرفا بعید
وقتی میپاشن رو مغزا اسید
(sm50)
producted یعنی ساخته !!!!! ed میدونی چیه ؟ (sm176)نقل قول:
(sm120) من هیچ چیزو به دل نمی گیرم جز عشقنقل قول: