تاپیک نقد و بررسی سایر هنرمندا ؟ (sm54)(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک نقد و بررسی سایر هنرمندا ؟ (sm54)(sm1)
میدونم خیلی گرفتاری دارین سر برجه و بدهکاری دارین
بابت مزاحمت شرمنده ام ته جیبتون یه دوزاری دارین
من باید زنگ بزنم به بچگیم من باید زنگ بزنم به کوچمون
به روزای دلخوشی های کوچیک به شبای خنده های بی امون
دل من تنگه برای خونمون برای جوونیای مادرم
من فقط میخوام صداشو بشنوم من دلم تنگه برای پدرم
من باید زنگ بزنم به رفقام که برن دوچرخمو سوار شن
که نذارم قدشون بلند شه مث من این جوری گریه دار شن
من دلم تنگه برای مدرسم واسه نیمکتی که خیلی تنگ بود
زنگ تفریح پر از نارنگی چه اهمیتی داشت که جنگ بود
من میخوام زنگ بزنم به برف دی به زمستونی که با ما قهره
من باید به آسمون خبر بدم که به جاش چه دودی روی شهره
حیف از کسی که جای زندگی لا به لای خاطره گیر افتاد
حیف که نفهمیدیم پیر شدیم حیف که دوزاریمون دیر افتاد
میدونم خیلی گرفتاری دارین سر برجه و بدهکاری دارین
بابت مزاحمت شرمنده ام ته جیبتون یه دوزاری دارین
دم رضا یزدانی و مهدی ایوبی گرم به این میگن آهنگ
(sm127)
خبری نیس؟؟؟؟؟؟؟ (sm25)
کاش اتفاقی رد بشی از کوچه های دلخوری(sm127)
معروووووفــــــــــــــــ ـــــــــــــم ............... (sm81)(sm81)
آهنگ جدید سینا پارسیان رو شنیدین؟ دقیقا سبک شادمهره .. کاملا میشه دستخط شادمهر رو تو این آهنگ دید ... البته قابل مقایسه با آثار خودش نیست اما از آهنگایی که وحید پویان ساخته شادمهری تره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژانویه = انتشار آلبوم خیالی نیست(sm127)
اگه این ترانه را شادمهر بجای کوه میخوند بیشتر میگرفت کارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این آهنگ از کوه خیلی بهتر و کاملتره و کاملا دستخط شادمهر رو هم داره و حتی سینا پارسیان سعی میکنه تحریرای شادمهری بزنه که به قول خودش زیره به کرمان میبره اما متاسفانه این آهنگ هم یک بار مصرفه و چیزی نداره که ماندگارش کنه .. این تیم باید ایمین رو از گروهشون پرت کنه بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقشم و کلی باهاش خاطره دارم .. (sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین خاطراتو باهاش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاست بی کیفیت (sm81)
خوشحالم از اینکه کیفیت رکورد و کوالتی آهنگهاش مثل آهنگ های امروزی عالیه
همون کاست بی کیفیت می ارزید به تمام آهنگای با کیفیت امروزی و حتی آهنگای جدید خودش .. کلمه استثنایی هم براش کمه ..نقل قول:
تو ای سنگ صبور گریه های بی قرارم
خداحافظ برو اما همیشه دوستت دارم
یکی از قطعات آلبوم آدم و حوا که واگذار شده
آهنگ و تنظیم شادمهر با صدای شهرام ساجدی
خود آهنگش کو؟ اگه داری بزارش .. ممنوننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ممنون (sm10) .. مثل همیشه عالیه .. (sm127)نقل قول:
یه آهنگ جدید دیگه از سینا پارسیان که از موزیک باران پخش نشده .. آلبومش قراره بزودی از شرکت امید مانگار پخش بشه .. بی مناسبت با تاپیک شادمهر نیست .. به هر حال متاسفانه قراره با هم همکاری کنن(sm25)..ولی با شنیدن این آهنگ و آهنگ جنگ جهانی که هفته گذشته منتشر شده بود، معلومه حسابی خوره شادمهره و یه مقلد به مقلدهاش اضافه شد و موج شامهریسم داره روز به روز بزرگتر میشه ...و اینم به جای همکاری با شادمهر بهتره خودش بخونه و اینطوری خیلی بهتره ..صداشم قشنگه .. اما چه آهنگ یکنواختیه .. حالا خودتون گوش کنید..آهنگ جنگ جهانی تو همین سایت هست اونم حتما گوش کنید
نقل قول:
قلب منو با یه نگاه داری به توبره میکشی
چرت که میگن دقیقا همین کلمات منظورشونه
این مثلا هم سبکاشُ آخه کی می شناسه ؟ (sm54)
الکی بزرگشون می کنید (sm142)
نقل قول:
(sm30)
قراره به برکت اسم شادمهر همه بشناسنشون .. من از ایمین بهتر شعر میگم .. ترانه هاش افتضاحه .. باز آهنگای سینا پارسیان نسبت به آهنگای وحید پویان قابل تحمل تره(منظورم فقط تو سبک شادمهره) اما ترانه (sm25) اما این آهنگ کشتی که بدون اوج و فرود و خیلی یکنواخته باز آهنگ جنگ جهانی کمی بهتره ... خدا کنه شادمهر از اینا بکشه بیرون یا حداقل فقط به عنوان مشاور و همفکر با هم همکاری کنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه اولین بار ترک خیالی نیست رو توی سرویس مدرسه شنیدم! نمیدونم چهارم یا پنجم بودم... حیرت کرده بودم از این آهنگ! یه سبک جدید بود که تا حالا نشنیده بودم... بعد یه مدت که خبری از شادمهر نبود و رفته بود اونور یهو با این کار ترکوند.نقل قول:
سریع از راننده سرویسمون کاستو گرفتم و بردم خونه از روش یه کپی زدم :))
چه خاطراتی...(sm172)
شادمهر کجایی که یادت بخیر...
همش خاطره شد منم از یه جا کاستو خریده بودم خیلی بی کیفیت بود چون لو رفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد چند وقت رفتم با کیفیتش اومد گرفتم
از این دستگاههای رکورد کاست داشت اصلی رو میزاشت یه طرف کاست خالی میزاشت اونور با دور بالا 5 دقیقه دو طرفش ضبط میشد(sm81)
از لحاظ خاطره بازی هیچ آلبومی برای من خیالی نیست نمیشه
(sm127)(sm10)
نقل قول:
توجه نکنیم بهشون بی اهمیت بشن (sm128)
با تموم جاده ها عطر تو هست (sm127)
درگیر موندن نیستی
درگیر موندم نکن (sm50)
زدی تو کار چاوشی؟نقل قول:
اینجور ک بوش میاد آهنگ جدید شادمهر اسفندماه با همین گروه پخش میشه..
آلبوم جدید احسان خواجه امیری با تیم فرشباف رو شنیدین ( پویان و زمانی و هاشمی )؟ البته اشخاص دیگه ای هم توش آهنگ ساختن که آینده خوبی دارن مثل امیرحسین فیضی و تو آلبومش هم فقط آهنگ شهر دیونه قشنگه .. آهنگ میرم هم یه سبک متفاوت و جدید تو سبک کارای قبلی پدرام کشتکار که منو یاد آهنگای گروه چارتار میندازه ..آهنگ تو بارون هم با شعر زیبای روزیه بمانی قشنگ شده وگرنه چیز خاصی نداره .. آهنگ با دلم رو هم اگه با دقت گوش کنید میبینید که تنظیمش دقیقا مثل تنظیم آهنگ تجربه کن و نقطه ضعف با صدای شادمهر هست و سعید زمانی از خودش کپی کرده و خلاقیت به خرج نداده و همون راه رو رفته ..حیف که افکاری دیگه تو این آلبوم نیست
تفاوت افکاری اینجاس که مشخص میشه... بعدها به عنوان اسطوره ازش یاد میشه بدون شکنقل قول:
به نظرم ترانه مهرابی هم خوب بود
اره ترانه های آلبوم خوب بودن .. زهرا عاملی و مهرابی و روزبه بمانی همشون خوب بودن .. نمیگم عالی اما خیلی خوب بودن .. انتخاب ترانه های عاشقانه احسان خواجه امیری خیلی خوبه مخصوصا تو آلبومای قبلی خیلی بهترم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکاری واقعا اسطوره است .. جاش خیلی خالیه تو این آلبوم . تنظیم مشترک سعید زمانی و میلاد هاشمی تو آهنگ اولم تم غربی و خوبی داشت .. از کارایی که واسه شادمهر زدن بهتر بود ..
کلا اینا یا با شادمهر مشکل داشتن یا گفتن یه تنظیم بزن در رویی براش بزنید!(sm2)نقل قول:
نقل قول:
والا بعیدم نیست (sm2).. اگه هنر یا تجربه نداشتن ادم نمیسوخت .. بدترین هاشونو به شادمهر دادن .. حالا باز آلبوم تجربه کن قابل تحمله منظورم آلبوم تصویره که به غیر از صدام بزن بقیه شون بدترین تنظیمارو دارن ..
منو تو زنده موندیمو به سختی زندگی کردیم (sm74)
تو آلبوم احسان ترک ترکم کرد رو وحید پویان از روی تو بی من کپی برابر اصل کرده اصلا شروع دو آهنگ کپ همدیگه س
ترک دو با ترک هفت اصلا قابل شنیدن نیست واقعا افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار تمام عوامل ناشی جمع شدن این کارارو جمع کردن از خواننده تا بقیه
خبری نیست از شادمهر اهنگی چیزی