تا فردا ج ندادن بهشون بگو ف.اک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا فردا ج ندادن بهشون بگو ف.اک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایزشون اگه بالای 10 هزارتومن ارزش داشت بیا من یه جایزه بهت میدم(sm2)نقل قول:
نگفتن همان دروغ گفتن است – قدري كثيف تر
نادر ابراهیمی
(sm27)
یه فن پیج منو تبلیغ کرده بود دیوثا رفته بودن زیر اون فن پیج معلوم نبود چجوری پیدا کرده بودن فن پیج خودم بود کامنت داده بودن دوم شدی دایریکت بده(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی ام دادم دیوث بازی در نیارید لاشیا من که میدونم میخوای بپیجونی دیوثا به پیج اصلیم پی ام نمیدن به فن پیجم پی ام میدن منتظرم جواب بدن (sm2)
زده به اول تا سوم نفیس ببینم نفیسشون چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا ی جایزه میخان بدن معلوم نیس چجوری تو سوراخِ آدم ردیاب میذارن(sm2)نقل قول:
توف تو این زمونه!!!(sm50)
والا بیکارن ملت (sm70) بهشون گفتم اون دختره سلفی نگرفته جلفی گرفته گفت مشاهده نمیکنی منو پد رو میگم زاویه دوربینو شما مشاهده بنما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچه استفاده ابزاری شد(sm25)(sm120)
میخندم و از خنده میترسم(sm1)