یه ساعت نیم شد اختلاف (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه ساعت نیم شد اختلاف (sm50)
اینهمه بحث میخواست الان این؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون شب اول تو دوثانیه گفتم که چیه (sm120)
چی بگیرم؟ البته این داغ کردن کم و بیش تو همه ی گوشی ها هست...هنوز سی پی یوای که بتونه بدون داغ کردن کار کنه نیومده سامسونگ اس 5 که ذوب میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لومیا بگیر خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو منم گفتم همون شب کنته ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتش دادشم همینو میکشه ماربلو هست (sm120)
منم شک کردم (sm173)
چقدر میخوای هزینه کنی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
930 یا 1520؟ 1520 که فبلته بزرگه نمیخامش خودم عاشق930 ام عالیه باتریش ناجوره ولی(sm74) تو وبگردی 4 ساعته خالی میکنه(sm74) همش باید تو شارژ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 1900نقل قول:
ایفون قبلیا میگن که قیمتش شکسته برو ببین چجووریه خوب دیگهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ویدئو از بازخوانی The Way You Make Me Feel مایک جکسون
ایول بابا