خانوم دکتر (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خانوم دکتر (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه به لحظه به نهم نزدیک میشم و قسط های عقب مونده که دوتا تشریف دارن به ماه سوم میرسن (sm9)
اصل هدف همین بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول زیربار نری میخوان زمینت بزنن (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چرا هرکی میبینم از 192 بد میگه؟ (sm50)
بعد نظر تو درباره گروه مهندسی دغاغله چیه؟ (sm50)
تو حرف نزن دیوث ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم تو محفوظه (sm2)
اه پشه هم ما رو رسما نمود (sm2)
هزار تا جمع شده رو صفحه مانیتور اینجارو دارم به زور میبینم (sm2)
(sm1)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم بچه شیر میدم خسته ام خسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویدکم حالت چطوره ؟ (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچمو کی به دنیا آوردی ؟ (sm81) چرا به باباییش خبر ندادی ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باباییش درگیرِ داره شبانه روز تن فروشی میکنه تا خرج زندگی رو دربیاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری خایمال از جولو چشام دور شو همینه موزن همه رو شوت کرده ..
رسول قبل از تو حجت اشرف زاده زده توش (sm2)
اصلا اون بچه مال من نیست مردک روسپی (sm2) یادمه من به شاندوم سه لایه کردمت (sm2)نقل قول:
دیوث حجت اشرف زاده هم مثل منو این دختره نیشابوریه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تنها کسی که میتونه کل آلبومو پارو رو با منتشر کردن کتاب شعرش به گوه بکشه و بعدش موزن بیاد بهش تبریک بگه حسین صفاس ..
معلومه خیلی دوسش داره .. (sm50)
بچه مال تو نیست کورخوندی مالوندی رفتی من نصفم نیست (sm2)نقل قول:
امشب جون یه پیرزنو نجات دادم (sm81)
منم صفارو خیلی دوس دارم ..
پس خم شو تا حامله ات کنم عشقم (sm2)نقل قول:
تو منو حامله کن ولی وای به حالت اگه نتونی میدم یه عده سیبیل کلفت تک به تک دو به دو گروهی زربدری بهت تجاوز کنن (sm2)نقل قول:
نخیرم از کجا معلوم همش نقشه نیست !؟ شاید وازکتومی کردی لوله های کیونت رو بستی (sm2) باید بریم دکتر معاینه (sm2)نقل قول:
زدی زیرش دیگه ندید باید بیای (sm2)نقل قول:
نخیر طبق شرایط ضمن العقد نبود وازکتومی(sm2) من بدون مهریه غیابی طلاقت میدم (sm2)نقل قول:
Stressed To Kill ... (sm27)
آخر شب خیابون خلوت ، دیدم یه پیرزنه چادری چاغ داره داد میزنه و تا من رسیدم پیرمرده با چزخ چینیش فرار کرد. رفتم گفتم چی شده . گفت برو بگیرش . گفت حاج خانم رفتش دیگه و بگین چی شده . گفت ننه ببخشین رک میگم این پیرمرده خرفت اومد جلومو گرفت و شلوارشو کشید پایبن و به من پیشنهاد بی شرمانه داد ، منم والا داشتم از دعا ابو حمزه میومدم اصلا کاری به پیرمرده نداشتم یهد جلوم سبز شد. گفتم طوری نیس حاج خانم نگران نباشید بخیر گذشت فرار کرد رفتش دیگه
(sm81)(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خونه ش همراهیش کردم تا نترسه (sm81)(sm2)
وقتی پیرمرد تو همچین شبی میزنه بالا (sm2) از منه 22 ساله چه انتظاری دارین (sm2)
(sm2)
جانم؟ وقت ندارم برو دو ماه دیگه بیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم وقتی که بشی دکتر نقل بگیرم ازت بگی شما ؟ نمیشناسم برو آقا مزاحم نشو (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm46)نقل قول:
تعریفی نیست...نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm50)