یعنی تو اخرشی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی تو اخرشی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوابیم فردا فقط گشو گن گوش کنیم (sm120)
افرین (sm120)(sm176)نقل قول:
Ed یعنی فعل مال گذشتس یعنی ساخته شده ! تولید شده ! درست گفتم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون اوردن نباختن (sm2)
اره برادر ساخته ی اون فردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز یکی مینویسه composer یکی مینویسه producer یکی مینویسه producterنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مترادفن
مثلا تو همین سینمای ایران هم میکن تهیه کننده فیلم هم میکن تولید کننده فیلم ولی بیشتر تهیه کننده جا افتاده ولی تولید کننده هم اشتباه نیست
یکی میکه فیلمنامه نویس یکی میکه نویسنده تو تیتراژ ها.. درسته که فیلمنامه نویس درست تره ولی به این معنی نیست که نویسنده غلطه منظور بنده این بود
تو چی میگی این وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چیچاریتو فکر کرده میتونه پا جا پای پنالدو بزاره (sm2) شیرجه تخصص میخواد (sm2)
شما بحثتونو ادامه بدین (sm120) رئال مساوی کرد گفتم به اطلاع برسونم (sm120)نقل قول:
اینجور وقتا من نمیدونم میلاد کجاس (sm2)
بستگی دارهنقل قول:
خودت بهتر میدونی...لحن برخورد و جواب دادنش مهمه! این که نه ش از اون نه های مطلق بوده یا صرفا واسه یادداوری این که این راهش نیست و....
فعلا اجازه بده چند روزی بگذره! دیگه اون طرفا هم نرو.... اگرم قرار بر رفتن محدد باشه دیگه محل کار خط قرمزه.
تو موسیقی یه جورایی هم معنی با آهنگساز و تنظیم کنندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین تیریپ کلاس انگلیسی گذاشتین من گفتم خود سفارته انگلیسه(sm2)
(sm2)
سفارت انگلیس مگه انگلیسی درس میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نظرت چیه توو یه نامه خیلی شیک حرفامو بزنم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ریال شانسریدیا کجان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه اینطوری دیگه قطعا میتونی بیخیالش بشینقل قول:
آبجی مَلی کلاغ ها خبر دادن چند صفحه قبل غیبت منو میکردی ؟ راست میگفتن یا شایعه بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گوش کن (sm120)
یه بار رفتم واسه یه کاری.هول شدم انگلیسی بلغور کردم طرف گفت خراهر اینجا خاک ایرانه انگلیس نیی که(sm2)نقل قول:
بد نیست اگر فکر میکنی رو به رو شدن باهاش سخت شده!نقل قول:
من از مالی میخوام کمکمون کنه در این مورد (sm50)
(sm2)نقل قول:
هفته بعد بازم امتیاز از دست میدن، باید برن سن مامس با بیلبائو بازی کنن (sm2)(sm2)
وا نده زود ... گل بفرست واسش یه شعر تر وتمیز هم تو پاکت نامه واسش بفرست ولی اینا جزئیاته ... اصل اینه که با عملت طرفو جذب خودت کنی نه با حرفنقل قول:
مکر اینکه طرف یا یکی دیکه رو بخواد یا ببخشید از ظاهر شما خوشش نیاد یا مغرور باشه و از شکستن شما بخواد لذت ببره که در این صورت شما با شکست عشقی مواجه میشی
داداش بخدا چند قرنی میگذره ها از نامه بازی (sm2)نقل قول:
طرف نامه رو ببینه فک میکنه از پشت کوه اومدی رسما نامه ی خدافظیت میشه (sm120)نکن برادر
سرنوشت افتاده دست بارسا (sm70)
اره خوب شد یادم انداختی..پسر خوب این چه طرز برخورد با یه دختر محترمه خب..اگه پا میداد خیلی دم دستی بود..بعد شکست عشقیم میخوری؟(sm120)نقل قول:
(sm2)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمند محلیشون بود (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو پهلو حرف میزنی برادر ! الان تایید کردی یا تکذیب ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا آلبوم
'فقط گوش کن زر نزن خفه خون بگیر ک*شر نگو'
از رضا صادقی منتشر میشه؟ (sm50)(sm2)
اره پشت البوم هم نوشته دیوث مگه نگفتم زر نزن گوش کردی یا نه حالا لاشی (sm2)نقل قول:
ولی خیلی محترمانه گفت ! ولی یکمم دست و پاشو گم کرده بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چه کنم داش فنلاندی ؟ (sm50)نقل قول:
شکسته نفسی میکنی...یه چند تا مورداتو رو کن بچه ها تجربه کسب کنن خب(sm2)نقل قول:
نه اتفاقا نامه خوبه چت ووایبر واین سوک شرا رو نمیتونی لمس کنی ولی نامه چنتا ویژکی داره یکی این که مثلا با خط خوش بنویسی یه شعر خوب هم کمک میکنهنقل قول:
البته همه اینا بستکی داره به شخصیت و طرز فکر طرف