- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm2).................(sm70).................... (sm127)
گلنار من کجایی
گلنار چه بی وفایی (sm181)
روزگار بی وفا عشق من کجایی!(sm127)
خدا همه رو شفا بده!!!
سخته جدایی؟(sm178)
همه هستن ولی انگار کسی نیست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و عمر شیشه عطر است، پس نمی ماند
پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند
مگو که خاطرت از حرف من مکدر شد
که روی آینه جای نفس نمی ماند
طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اند
که عشق جز به هوای هوس نمی ماند
مرا چه دوست چه دشمن ز دست او برهان
که این طبیب به فریادرس نمی ماند
من و تو در سفر عشق دیر فهمیدیم
قطار منتظر هیچ کس نمی ماند (sm27)
(sm46)(sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذرت من زیاد به اون بالا ( جهت اطلاع ) دقت نمی کنم
دیگه دی وی دی و آلبوم فلک نمیزاری ؟ :دی
یکشنبه مرخص میشم این شعر رو هم تقدیم می کنم به گلنار عزیزم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میام پیشت جاده چه همواره
هوا چقدر بوی عطر تو رو داره
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm2)
چه ربطی داره (sm70) اینقد ملکه ی مادر رو اذیت نکن (sm39) وگرنه به عذاب امپراطوری دچار میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شکر خدا همه چی نرماله (sm10)
ما از این سوسل بازیا نداریم (sm120) فک کنم پیشول ِ بابا از همین الان از من میترسه تا من میام ساکت میشینه سر جاش (sm2)
مثه اینکه جشن این هفته رو به خاطر عزای عمومی میخوان کنسل کنن (sm120) شانس ِ ما داریم (sm172) (sm120) مدیر عامل به این میگن باهوش و توانا و البته با مقداری اضافه وزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه همین آهنگ جنیفر اومده بود تازه ترم اول دانشگاه بودم یه پراید هم بابام خرید انداخت زیر پام ، منم که دختر کش (sm2)پراید سال 79 ماشین بودا (sm2) با همین اهنگ جنیفر 140 تا پُر میکردم رو هوا (sm2)یادمه یه بار بدجور ترمز گرفتم گیتار با جلدش از صندلی عقب افتاد جلو (sm2)(sm2) پرش ارتفاع (sm2) یادش بخیر (sm172) پیر شدیم رفت (sm50) کاش میشد یه لحظه برگردم به اون زمان (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دارم دفاع میکنم (sm120) از طرف من این اختیار را دارا می باشید که دستور دهید گردنش را بزنند ملکه ی مادر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر دوستان(sm10)
صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق
تو دلت سبز ، لبت سرخ ، چراغت روشن
چرخ روزیت همیشه چرخان ، نفست داغ ، تنت گرم ، دعایت با من
روزهایت پی هم خوش باشد
تقدیم خوبترینم
دلم میخواهد...
خــــط خطــــی كنم...
تمــــام آن روزهايی كه دلـــــم را شکســـت...
دلــــم می خواهـــــد...
اگــــر معلم گفـــــت: در دفتر نقاشــــيتان هر چه می خـــــواهيد بكــشيد...
ايــــن بار...
تنهــــا...
و تنهــــا...
نردبانــــی بکــــشم به ســـــويت...!
ببین عشقم! اگه عشق منی همه چیزتم مال منه.:غم هات غصه هات لبخندت.پس چروک پیشونیتم مال منه.تنها جایی که بهت اجازه میدم ناراحت شی: زیر تابوت منه...
دست تو دنیای من بود
دیگه دنیایی ندارم....
بودنت تنها امیدم
دیگه امیدی ندارم....
دارم از جاده ای میرم
که تهش تاریکه اما
انتظار یه ستاره
منو میبره به فردا....
دوســتــــت دارمـــ
...............
هــــِــی مــیــخــــواهــــم بــــگـــــویــــم چـــقــــدر
هــــِـــی مــیـــخـــواهـــم عــمقــــش را بــــدانـــــی
هــــِـــی نــــمــیشــــود ..
هـــــِــــی تـــــو در ایــــــن کـــلــــمــــاتِ لـــعـــنـــتـــــی نـــمـــیــگــــنـــجـــی ..
بــــــیـــــــا عـــــزیــــــزمـــ
حـــــــدِ مــهــــرت در دلــــم ..
گـــــفــــتــــنــــی نـــیســــــت ....
بـــــیــــــــــا .....
مـــــن بـــــــایـــــــد بـــبــــــیـــــنـــــمـ ـــــت .....
تو ميداني حتي اگر كنارم نشسته باشي
باز هم دلتنگ توام
حالا ببين نبودنت با من چه مي كند ...
تمـــوم دلخــوشــی مـــن :
کــاش میـدانستــــی
جُزئیــــات چشمهــایــت،
کُلیـــــات زندگـــــی مــــن اســــت ...
تایماز تایماز بتو می گوییم بهار
عــشـ♥ــق من
عطرش تلخ نیست!
اما بویی داره عطرش که ازش سیر نمیشم ...
ماشین نداره!
اما اونقدر کار و تلاش داره که یه دنیا می ارزه
خونه نداره!
اما یه قلب مهربون و بامسئولیت داره که آغوشش برام امن ترین خونه ست
بابای پولدار نداره!
اما پدر و مادری داره که بهش مردونگی و عاشق بودن رو یاد دادن ... ♡
ملاک من ایمان، صداقت، پاکی، مسئولیت پذیری، تلاش و عشق هست.
بقیه اش رو هم به مرور زمان با کمک خدا بدست میاریم.
بیایم بیشتر واسه خودمون ارزش قائل باشیم ...
(خدایا شکرت)
خستــه میچـرخـم در ایـن ویـرانـه ی غرق سکـوت..
پـاکتـی از بــوسـه های خشـک وخالـی پست کـن..
** ســـعـــیـــد تـــنـــهـــا **
هــــــــــــــــــــه...
دیـــوونـــه مـــنـــم.. بـــا ایـــنـــکـــه مـــیـــدونـــم هـــیـــچـــکـــدوم از بـــرنـــامـــه هـــای اجـــتـــماعـــی و اصـــلـــا گـــوشـــی نـــداری، هـــرجـــا اســـمـــتـــو مـــیـــبـــیـــنـــم ســـریـــع اددش مـــیـــکـــنـــم تـــا شـــایـــد تـــو بـــاشـــی...
امروز روز آخر است..
فراموشت میکنم!
دیروز هم روز آخر بود ..
هر روز من
به بهت زدگی می گذرد..
من هر روز فراموشت می کنم..
اما چه فایده که با هر طلوع خورشید
دوباره تمام من میشوی…
مرگ هم تو را از خاطرات و ذهن من پاک نخواهد کرد..
تو مثل قله های مه گرفته
منم اون ابر دلتنگ زمستون
دلم میخواد بذارم سر رو شونت
ببارم نم نم دلگیر بارون
به اون روزها که شعر من پوسید ، به عشق اون که آخرین بیتشم بوسید
به شوق اونکه با بد و خوبم ساخت ، به اونکه بردم برد و باختم باخت
به اونکه راه درازو به خاطرم گذروند ، به اونکه از منه عاشق بدی دید و عاشقم میموند
گذشت از دل و حس و لذت و بدنش ، نگران دست من بود نه ضربه ها به تنش !
تورا آرزو نخواهم کرد,هیچوقت!
تورا لحظه ای خواهم پذیرفت که با دل خود بیایی,نه با آرزوی من....
ﺑﭽﻪ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ
ﻭﺍﺳﺖ ﮐﯿﻒ ﺑﺨﺮﻡ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺗﺎﭘﻨﺠﻢ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﺪﻩ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺧﻮﺏ ﺑﺨﺮﻩ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﻧﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺗﻮﻫﻤﺶ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ
ﺩﯾﭙﻠﻤشم ﺑﺎﻣﻌﺪﻝ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﺨﺮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﺨﺮﻡ؟ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ .
ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺩﺭﺩﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ؟ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ
ﻭﻗﺖ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﭘﺴﺮﻩ ، ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻭﺍﺳﺖ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺨﺮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ،ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺑﻌﺪﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺑﺎﺑﺎﻫﻬ ﺪﺭﺑﺴﺘﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺩﺍﺷﺖ ﻧﻔﺴﺎﯼ ﺁﺧﺮﺷﻮ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ
ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺍﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ
. ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺎﻡ ﭘﯿﺸﺖ ﺑﻬﺖ ﻣﯿﮕﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ
ﺗﻮ مسیر خونه ﭘﺴﺮﻩ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ
ﻫﯿﭽﮑﺴﻢ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺍﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ(sm70)
مینا ببین میگه تو پیر شدی(sm70) عذاب الهی شنیده بودیم عذاب امپراطوری اونم از نوع جومونگ نشنیده بودیم(sm2)این دیگه چه مدلشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امور دربار و امپراطوری من کاری نداشته باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم من از ياد تو رفت
اي آنکه در آينه اي
اين چهره ي خسته منم
اين آه سينه سوز من
ديوار سرد فاصله است
بين منو هم سخنم
فرياد من سکوت تو
لب تو باز و بي صدا
عروسکي به شکل من
غريبه اما آشنا
نگاه مات تو به من
مثل نگاه دشمنه
جسم تو گرمي نداره
مگر تنت از آهنه
سکوت تو يه فاجعه ست
براي هم صداي تو
شکسته در گلو چرا
طنين نعره هاي تو
تو که خود مني چرا
غريبه اي براي من
منو صدا نميکني
تو قاب سرد آينه
به سوگ من نشسته اي
منو رها نميکني
شکست لحظه لحظه ام
يه عادته براي تو
پرنده ي نگاه من
اسير در هواي تو
چرا تو که خود مني
سکوتتو نميشکني
به من چه ميکشي
تو قاب سرد آهني
تو غربت نگاه تو
که با نگاهم آشناست
يه دنيا حرف گفتني
ولي لب تو بي صداست
ولي لب تو بي صداست
(sm50)
ینی میکی تو خونه دانشجویی ک.ون لخت بخوابیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم زیرزمین(sm74)...اونم کوچیک(sm74) .. اونم پیش 4 نفر(sm81)(sm81)(sm81)
درد (sm120)نقل قول:
معلومه سایزش بزرگه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Blue gentleman of music
چقد نور آبی بهش میاد (sm1) من میدونستم توماس استقلالیه(sm120) دیتر هم فک کنم لُنگیه چون قرمز بهش میاد (sm2)کت و شلوار کرم پوشیده ببین چقد نورپردازی عالیه (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
التِستَ الآواتار (sm120)
کاملا واقعی و مستند جدی مینمایم عرضو
کسیو دیدی حداقل مدت دانشجوییش 8 سال باشه واسه کارشناسی ؟
من یه سال پشت کنکور بودم دوسال فیزیک خوندم ول کردم بعد سال سوم فیزیک همینجوری که داشتم طی میکردمش با در جا زدن خرداد ماه نرفتم سر امتحانا به جاش تیر ماه رفتم کنکور زبان دادم بعد ادبیات انکلیسی میخونم الانم اکه همت کنم و هر ترم 20 واحد پاس کنم سه سال دیکه فارغ میشم از تحصیل
ننه بزرکم میکه این لیسانس تو از مدت زمان زاییدن هفت تا بچه ی من بیشتر شده ها
بابام میاد تو اتاق میکه اِ تو هنوز اینجایی ؟
دیکه به جایی رسیده هرکی به بابام میکه بیا خونت کلنگیه بسازمش یا بیا بفروش یه خونه بهتر برو ...با عبارت * کو حالا بذار درس این مرتضامون تموم شه* در طرف میماله طوری که طرف مثه لامبورکینی دو دره میشه (حالا انکاری این داره خرج تحصیل منو میده )
ملت دیه آزادیشون به جایی رسیده ک.ون لخت میخوابن(sm81)نقل قول:
بعد من تو خونه با شلوارک راه میرم بابام میکه من یه شب توگروهانی که بودیم با شورت خوابیدم روز بعد فرمانده اومد بم گفته آقای فولانی میگن با شورت میخوابی ؟
خواستم بکم بابا جان به من چه کل گروهان به انضمام فرمانده و ما یحتوی میخواستن در تو بذارن ؟
البته فک کنم همه بهش تجاوز کردن آخر سر آخه زمستون باشه یا تابستون پتو میندازه رو خودش