از پشت ویترین ازش عکس گرفته بودم تاپیک زده بودم بیاین اینو واسه من بخرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از پشت ویترین ازش عکس گرفته بودم تاپیک زده بودم بیاین اینو واسه من بخرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا یه طوری غم داره که یه تلنگر بهش بزنی میزنه زیر گریه و زمین و زمان رو آب میگیره ....
اینقدر خستست ...
سینچولی نیس سَنچولی هه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشو .. (sm2)
- (sm50)
چه چیزی بود این قسمت خوب شد 1080 دیدم .. (sm50)
مجموعههای تلویزیونی «پایتخت ۴»، «دردسرهای عظیم» و «گاهی به پشت سر نگاه کن»، سه مجموعه نمایشی مصوب سیما هستند که قرار است در ایام ماه مبارک رمضان از شبکههای مختلف سیما پخش شوند.
(sm172)
امیر این بید بی مجنون امروزی با دیروزی چه فرقی داره ؟ (sm29)
رضا آرین ولووم Mp3 رو تا 150 - 200 برده بالا .. (sm2)
من همون mp3 زدم از ریپ این بهتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حالی که اوریجینال آهنگ 4 مگ بیشتر نیس .. (sm2)