البته اینم بگم بعضی از نقص ها از قبل برنامه ریزی شدست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته اینم بگم بعضی از نقص ها از قبل برنامه ریزی شدست (sm50)
سوارز واسه محرومیت نیست1نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال خیلی تلاش میکنن بدن نویر
عملا بلاتر گفته نظر من نویر
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پول ما یا شما؟؟(sm120) به پول ما همون حدودا که نوید گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقشون تو سیستم عاملشونه...کلا وین فون از نظر سبکی و روونی محشره فقظ شاید محدودیت استورش مسئله باشه
به سری اپشنا لومیا داره که اپل نداره! ضمنا دوربینشون هم نزدیکه به هم اگر چه خب طبیعتا بهترین دوربینا همیشه واسه نوکیا بوده
کیفیت ساخت ایفون شاید بهتر باشه که البته 930 هم قابل قبوله و بد نیست
بقیه تفاوتا جزیی و خیلی مهم نیستن
دیگه بسته به جیبت انتخاب کن دیگه (sm120)
تو موسیقی ما نوشته :
«کاشکی به گوشت می رسید دارم چه رنجی می برم
بپا غرورم نشکنه من از تو دل نازک ترم»
(sm77)
قراره حاج محمود و حاج سعید و حاج جواد با هم مداحی کنن تو محرم،(sm2)
.
الان شما متوجه نمیشین من چی میگم.
واسه بچه های بسیج مثل این میمونه که پیتبول و شکیرا و ادل با هم کنسرت گذاشتن.
محمد اصفهانی (sm88)
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب خوبه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم نشد ، چی بگیرم بعد
الان یه راه فرار دارم (sm120)
اینجوری که گفتی ۹۳۰ خیلی خوبه (sm111)