استاد میشه جمله با همسنت بگیر رو ترجمه کنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هم واست گذاشتم لذت ببری (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد میشه جمله با همسنت بگیر رو ترجمه کنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هم واست گذاشتم لذت ببری (sm2)
من رفتم خجالت بکشم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نت لامصب که همش داغونه سرویس شدم هی باس ریفریش بزنم پیجونقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر کی ناراحت بشم از شما و جناب تن ماهی نمیشم شما دو تا ازادید. من اصلا باران نمیومدم فقط به عشق شما دو تا میام چقدر خوب شد ثبت نام کردید با حضور شما دیگه تاپیک جوک و تروول تعطیل شده(sm30)
یا ابوالفضل این چیه دیگه مسخره (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام که رو دست نداری با این آواتار نرو 8 ؟ (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بته رو میگه بن(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
سواد در حده حلزونه جنگل های مالدیو(sm2)
شما هم خیلی بی بن و ریشه ای خطر جان... کاربر باید بن و ریشه داشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار قدیمام رو ندیدی که فقط هایده یا مهستی بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزم میخواستم مهستی بزارم یهو تو ارشیو عکسام اینو دیدم گفتم بزار اینو بزارم بخندیم. به حاشیه توجه نکن فقط بخند از حضور جناب خطر و تن ماهی هم استفاده کن (sm59)
والا ما اگه الان بخوان بن روغن و شکر بدن استقبال میکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]