داریوش(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داریوش(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار داری؟
سیگاری نیستم ولی سیگاری ها رو دوست دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگاری ها تورو دوس ندارن(sm50)نقل قول:
شما؟؟
دل تنگ باشه خوبه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل گشاد زشته(sm2)
دیگه دوستم نداری play شد(sm120)نقل قول:
وقتی که خیلی ساکتم یعنی
یک جمله ازتو میخوام اون لحظه(sm118)
خیلی دوست دارم
چون با من همدردی
خیلی دوست دارم
چون عاشقم کردی(sm47)
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
سلام دوستان نمیدونید استاد شادمهر عقیلی کی کار جدیدش میده بیرون. مدتیه کلا off شده...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]