(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کوسکشی کوسکش همش تو کف دی وی دی ...... روزی صدبار بت میگم ندارم دوباره میگی بزار (sm3)
بخدا از دست دلگیرم گفتم شاید ادم خوبی باشی اما الان میفهم که اشتباه کردم
خواهشا حرف زشت نزن یک بار گفتی ندارم پولم خورده یکبار گفتی دارم حتی کفتی کیان پاشا و ژولیت هم گیر اوردماینو هم گفتی حالا بگو نهنقل قول:
به تخمم که دلگیری دیوث برو گم شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکارت گذاشتم
هادی بیا تلگرام اینجا نمیشه
سنا رهنما ک...ی...ر تو نظام آموزشیت بگیر بکپ دیگه سر صبحی (sm59)
فایده نداره دیگه ...(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی مرد نیستی بخدا اگر نیایی تلگرام پیام بدی همین الان[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]