Mike Oldfield - Nuclear(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
Mike Oldfield - Nuclear(sm178)
باب : من زشـتم به هیچ دردی نمیـخورم...پاتریک : چرا بـه درد میخوری، باعت میشی بقیه نسبت به خودشون احساس(sm50)
بهتری داشته باشـن..
ببخشید دوستان از یه خراب شده فایلیو باز کردم تو پروگرم فایلم فایل Ntuser.vbsدرست شده پاک نمیشه این رو چجوری پاک کنم نود32 نمیشناستش
تتل نگه میخوام بازیگر بشم صلوات (sm70)
بعد از اینکه توپ طلا 2017 روبگیره سراغ بازیگری هم میره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تام هنکس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین فیلم تاریخ (sm50)
با ccleaner ریجستری رو پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این چیه تاپیک زدی(sm2)
مثه اینکه قضیه دختره حسابی شارژت کرده(sm2)
به گزارش "ورزش سه" مهاجم 19 ساله و ایرانی روبین کازان، سه شنبه شب به دلیل مسمومیت، همراه با مترجم خود به بیمارستانی در کازان رفت و برای ساعاتی بستری شد تا به شرایط اولیه برگردد. سردار در مورد بیماری خود می گوید:« برنج و مرغ خوردم و مسموم شدم. آمدم بیمارستان و 4 تا سرم زدم تا کمی خوب شدم»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا سردار به بازی بعدی روبین کازان میرسد؟ او میگوید:« شرایطم زیاد خوب نیست. شاید به بازی بعدی با آمکار نرسم. البته تلاش می کنم تا بتوانم در این بازی حضور داشته باشم. باید ببینم خدا چه می خواهد»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]