مدافع تیم ملی امریکا بودوما(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
مدافع تیم ملی امریکا بودوما(sm51)
من واسه اینا حجاب نمیذارم که واسه اینا تحویل بگیرم..اینا کار خودشونو بکنن مام کار خودمون..یه مشت نفهم شدن همه کاره به حجاب من چه اخه...یه دست صدا نداره ولی ملت میترسن.جوونا ترسو شدن..حقشه این ملت تا بترسه همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لالاسی بازی میکردوما(sm51)
(sm120) این کار واسه یه سالو نیم پیشه تا الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه داریم زن میبریم خرج سنگینه دارم خودم سایت میزنم (sm120)
سایت دانلود ها رو همین دوستم بالا آورد مال اون بود بعد سهمشو فروخت ایرانیان دانلودو زد
امیر ببین اه کی گرفتت انجمن به این روز افتاده(sm2)
خسته نباشی صغری کبری میچینی بعد از اخر حرف خودمو به خودم تحویل میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مدافع الکسی لالاس
بن شد(sm2)
خب توام جزو این ملتی توام میترسی هی میگی ملت..من میگم خودتو نگاه کن همم همینن دیگه منم میترسم..پس هر چی سرمون بیاد حقمونه..غر زدنم نداره..بسوز و بساز فحشم ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من تنظیم کار نمی کنم کارم با پیانو و ملودی سازیِ ..فقط با اف ال کار می کنم ماکت میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم قطار قطار...........(sm70)