حرفات حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفات حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم میگم ملت به نظرت خودم جدا میشم ؟! به این تیکه اخر حرفت بخندم یا اعلامیش کنمنقل قول:
منابع خبری در سوئیس، روز شنبه خبر دادند والدیت گاشی، قهرمان دو دوره جهان در بوکس تایلندی که اصالتی آلبانیایی دارد، اوایل ژانویه 2015 به گروه تروریستی داعش پیوست.
(sm50) جنگ با داعش حتمیه از طرف ما هم نزدیکه
اعلامیش کن..وقتی من و تو بی عرض ایم حقمونه هر چی سرمون بیاد..جوونای قبل این انقلابو نگاه من کاری ندارم کارشون درست بوده یا نه ولی خواستن رژیمو برکنار کردن..جونشونم گذاشتن..من و تو چی...فقط بلدیم فحش بدیم غر بزنیم..ببخشیدا الی ولی چوب تو...کنن صدامون درنمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاتحه همه خوندس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم خود خدا هم به داعش میپیونده
بحثو نبر عقب که کلی مورد دیگه پیش میاد حوصله تایپ ندارمنقل قول:
باقی حرفاتم حرف منه که اول گفتم غرم نزنیم که رسمن با الاغ فرقی نداریم بریزیم تو خودمون
این وزیر گشور گه یا باید جلوی این تجمع رو بگیره یا مردم خودشون برن جلوی اینا در بیان سینما کنسرت موسیقی کم بود ورزشگاهم اضافه شد
با غر زدن هیچی درست نمیشه..ادم یا عمل میکنه یا نمیتونه هیچی..یه عمر غر زدیم بدتر شد که بهتر نشد...والانقل قول: