من و امین واسه سفر بی بازگشت به مریخ اسم نوشته بودیم اسممون در اومده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من و امین واسه سفر بی بازگشت به مریخ اسم نوشته بودیم اسممون در اومده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل پورت خالی داره الان زنگ زدن (sm135)
(sm120) نه یه طرح بزنی با عکس موزن که ریش و سبیل داره تو تاریکی نشستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی طرحشو یکمی حماسی تر و ترسناک تر بزن این ورش بزن چنگیز با یه فونت متفاوت
آرمین شماره کرمانشاه رو میتونی بفرستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل کرمانشاه ؟ من کرمانما !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم برو تو سایت بفرست برام هر چی رفتم تو سایت باز نشد برام (sm120)نقل قول:
مثل همین عکسم داخل طرح بندازم ؟ واسه کی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نام شهر : کرمانشاه
دفتر نمایندگی : موج فناوری کیهان
مدیر عامل : سجاد ذبیحی
تلفن :
فروش و پشتیبانی فنی: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵ نمابر: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵
ایمیل : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد پستی :
آدرس : خیابان فردوسی، شهر فرنگ، مقابل بانک مسکن، ساختمان رایانه صنعت، طبقه دوم، واحد۴
ساعات کاری :
۸ تا ۲۰
دارم میگم طرح جدید دیگه این عکس حساب نمیشه که با همون عکس اصلی کارتو بکن ولی اینجوری بزن برای بالای تاپیک میخوامنقل قول:
عجله نیس هر وخ حال کردی
اها ببخشید بد فهمیدم فکر کردم تو فکر کردی من کرمانشاهم (sm120) الی گذاشت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]