(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو صادقانه هدفتو بگو همیشه صداقت جواب میده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو صادقانه هدفتو بگو همیشه صداقت جواب میده (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باید محتاط عمل کنم (sm59) ، نمیدونم خدایی چی بگم دختر انقد مغرور ندیده بودم (sm54)
هدف من خیره لاشی تو فکرت خرابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث دوس دختر و غرور و این حرفا میفته ناخودآگاه یاد واناف ناکام میفتم (sm81)
(sm2)شکست عشقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه الان که با کیون عاشق شدی خیره خدا رحم کنه به روزی که نیتت خیر نباشه (sm2)نقل قول:
بنده خدا در حسرت یه انگشت کردن خشک و خالی موند (sm25)نقل قول:
دیگه بدتر (sm2)نقل قول:
اسکل من غیرتیم مواظبم کسی چپ بش نگا نکنه چقد خری تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یه دیالوگ اماده کردم ساعت ۶ میرم یه موقعت خوب تحویلش میدم برام دعا کنید (sm54)
چرا ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم زاپاس نباید داشته باشه خوب ؟(sm2)