نیسان آبیه راهنما زد وسط اتوبان، همه تعجب کردند. میخواستیم تشویقش کنیم که نیسانه خلاف جهتی که راهنما زده بود پیچید @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیسان آبیه راهنما زد وسط اتوبان، همه تعجب کردند. میخواستیم تشویقش کنیم که نیسانه خلاف جهتی که راهنما زده بود پیچید @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل همیشه روشن دوباره میرسیم به هم ... (sm50)
حکایت ما،حاج آقا،حکایت اون تاجره س که رفته بود بندرجنس بیاره،
وسط راه که داشته برمیگشته یه پورتاقال خونی جلوشو میگیره،
میگه وسیله دارین، منم تا یه جایی باهاتون میام...
سوارش میکنن و میرن، پورتاقاله پیاده میشه که بره،
پاش لیز میخوره میافته له و لورده میشه...
اینام تا میرن به دادش برسن دیگه فایده نداشته...
یکیشون میگه این که به رحمت خدا رفت، میگم بخوریمش...
لااقل روحش شاد بشه... رفیقاش میگن کثیف شده بابا له شده...
میگه خب میشوریمش... دس میکنه تو خورجینش یه آفتابه درمیاره،
میبره از رودخونه پر میکنه و هم پورتاقاله رو میشوره، هم زمینو،
که خون پورتاقال روش ریخته بوده، هم بعدش میره قضای حاجت و،
خودشو میشوره!!!... آخرشم که برمیگرده، میگه چقد ترش بود...
دس میکنه تو خورجینش یه نمکدون درمیاره، نمک میزنه به زبونش،
تا ترشی روُ خنثی کنه... بعدشم دیگه راه میافتن و،
به خیر و خوشی برمیگردن...حالا حکایت ماس... تو این قصه،
ما اونی هستیم که اینا رفتن بندر ازش جنس بیارن!!!...
ای که بوی باران شکفته در هوایت
یاد از آن بهاران که شد خزان به پایت
شد خزان به پایت بهار باور من
سایه بان مهرت نمانده بر سر من
جز غمت ندارم به حال دل گواهی
ای که نور چشمم در این شب سیاهی
چشم من به راهت همیشه تا بیایی
باغ من بهارم بهشت من کجایی؟
جان من کجایی
کجایی
که بی تو دل شکسته ام
سر به زانوی غم نهاده ام ، به گوشه ای نشسته ام
آتشم به جان و خموشم چو نای مانده از نوا
مانده با نگاهی به راهی که می رود به ناکجا
ای گل آشنا بیا
بیقرارم بیا
وای از این غم جدایی
وای از این غم جدایی
وای از این غم جدایی
وای از این غم جدایی
من از پشت شبهای بی خاطره
من از پشت زندان غم آمدم
من از آرزوهای دور و دراز
من از خواب چشمان نم آمدم
تو تعبیر رویای نادیده ای
تو نوری که بر سایه تابیده ای
تو یک آسمان بخشش بی طلب
تو بر خاک تردید باریده ای
مرا با نگاهت به رویا ببر
مرا تا تماشای فردا ببر
دلم قطره ای بی تپش در سراب
مرا تا تکاپوی دریا ببر ... (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی اینو یادته
آره تیتراز سریال شب آفتابی ممد اصفهانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال آی فیلم داد دوباره دیدم خیلی سریال خوبی اون زمان حسابی گرفت
آواتارت خیلی ناز تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لباسش آبی یا نورپردازی اینجوری نشون میده ؟
کنسرت دو ماه پیش لس آنجلسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کت و شلوارش کِرم ِ
جات خالی بود دیشب کنسرت معتمدی بودم خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع خوش به حالت ، دوستان جای ما (sm19)نقل قول:
باورت میشه من تا حالا صداشو نشنیدم (sm120)
یه لینک بده یه آهنگشو گوش بدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نگو نگو نگو (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر پات بهتر شده یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm176)صداش بد نیست ولی من با این سبکا حال نمیکنمنقل قول:
کت و شلوار توماس (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو گل بندری آره آره والا
یه دونه مهندسی آره آره والا
جاده فریاد میزنه بیا ... (sm85)
از اول هم اشتباه بود نباید خودمو کوچیک میکردم (sm27)
یا حق
سلام چي شده ؟ (sm77)نقل قول:
چه شور و حالی بود(sm27)نقل قول:
تو مطمئنی دوره پریودی چیزی نداری؟(sm2)نقل قول:
خودم دارم، فکر کنم توام داری(sm2)
آره خیلی بهتره ! اتفاقا امروز دکتر دید گفت خیلی بهتره بعد خندش گرفته میگه : همین الان هم میشه مرخصت کنم ولی میترسم بری باز خیابون گردی (sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با توام تنهای تنها ... (sm50)
منو تنها ، منو عاشق ، منو خوب من صدا کن (sm50)
زيبا ترين جمله ای كه بعد سكس يه پسر ميتونه بشنوه...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عريزم يه آژانس مي گيری من برم
ﭼﻪ ﻗﺸﻨﮕﻪ :
ﺷﺐ ﻋﺮﻭﺳﯽ :
ﻋﺸﻘﺖ :
ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﻪ .
ﻫﻤﻮﻧﯽ ﮐﻪ :
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﺎﺯﺗﻮ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ .
ﺣﺎﻻ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻭﺍﺳﺘﺎﺩﻩ .
ﯾﻪ ﮐﺖ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻫﻢ ﺗﻨﺶ ﮐﺮﺩﻩ :
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﺘﯿﭗ ﺷﺪﻩ !
ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ :
ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻧﮕﺎﺵ ﮐﻨﯽ !
ﺑﺎﻭﺭﺕ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﺻﻼ!!
ﺑﺎﻭﺭﺕ ﻧﻤﯿﺸﻪ !
ﺩﺍﺭﯼ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺮﺩﯼ ﻣﯿﺸﯽ !
ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺸﯽ .
ﺩﺍﺭﯼ :
ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺧﻮﻧﺶ ﻣﯿﺸﯽ .
ﺩﺳﺘﺘﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ :
ﻣﯿﺎﺩ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﺮﻗﺺ !
ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ !
ﺧﺎﻧﻮﻣﻤﻮ ﺑﺪﺯﺩﻥ !!
ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﯽ :
ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺁﻗﺎﯼ ﺧﻮﺷﺘﯿﭙﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎﺱ !
ﮐﺴﯽ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ !
ﻧﺰﺩﯾﮑﻢ ﺑﺸﻪ ..
ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺩﺭﺳﺘﻪ .
ﻭﻟﯽ :
ﻧﺮﻗﺺ ﭼﺸﻤﺸﻮﻥ ﻫﯿﺰﻩ !!
ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﯽ :
ﯾﻪ ﺷﺒﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻦ .
ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ !!
ﻧﺒﺎﯾﺪ !
ﺭﻗﺺ ﮐﻨﯽ ! ﺑﺸﯿﻦ ﺳﺮ ﺟﺎﺕ!!!
ﻣﯿﮕﯽ :
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ :
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺑﺎ ﻣﻦ :
ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﺩﻩ ؟
ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﺎ!!!
ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻣﻦ :
ﺑﯽ ﻏﯿﺮﺕ ﻧﯿﺴﺘﻢ!!
ﻣﺜﻞ :
ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﺣﻤﻘﺖ !!
ﺍﯾﻦ ﺟﺎ :
ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﺎ!!!
ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ!!
ﺗﻮ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﯽ :
ﺧﻔﻪ ﺷﻮ !
ﺑﺎﺑﺎﯼ ﻣﻦ ﺍﺣﻤﻘﻪ ؟
ﺟﺪ ﻭ ﺁﺑﺎﺩﺕ ﺍﺣﻤﻘﻦ!!
ﺑﺎ ﺍﻭﻥ :
ﻣﺎﺩﺭ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺕ!!!
ﺍﻭﻧﻢ :
ﯾﻪ ﺳﯿﻠﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ !
ﺗﻮ ﻫﻢ :
ﻟگﺪ ﻣﯿﺰﻧﯽ !
ﺗﻮ ﺳﺎﻕ ﭘﺎﺵ !!
ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻋﺮﻭﺱ :
ﻣﯿﻮﻓﺘﻦ :
ﺭﻭ ﺩﺍﻣﺎﺩ ! ﺣﺎﻻ ﻧﺰﻥ !
ﮐﯽ !ﺑﺰﻥ!!!
ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﻣﺎﺩ :
ﻣﯿﻮﻓﺘﻦ :
ﺭﻭ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﻋﺮﻭﺱ !!
ﺣﺎﻻ ﺑﺰﻥ ﮐﯽ ﺑﺰﻥ!!
ﻭ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ :
ﻋﺮﻭﺳﯽ :
ﺑﻪ ﻓﻨﺎ ﺭﻓﺖ!!!
چیه؟!
فانتزی خودمه دوست دارم آخرش اکشن باشه
اسم دوست دخترم مژده ست
هر وقت ميبينمش بهش ميگم :
;
:
:
:
:
:
مژده بده مژده بده كه واست يه خبر دارم
:
اونم بهم ميده منم بهش خبرمو ميدم....
راهنمایی که بودم معلممون رفت حج . با خودم گفتم یعنی ممکنه بمیره؟!
بغل دستیم که خیلی معتقد بود گفت نه محاله . فرشته های خدا از زائرین محافظت میکنن .
ممد هر جا هستی بیه(sm6)
(sm2)(sm2)(sm2)
بهترین تیترممکن واسه روزنامه های شنبه:
:
:
:
:
:
:
:
:
مسلمانان در درگیری با شیطان 1000 کشته دادن!
شرکت سایپا در اجرای قوی کردن پراید قرار بر این شد از موتور ریو استفاده کنند و اسم این محصول
.
.
.
.
.
.
.جدید پـــ.ریود نامگذاری شد
درین سرای بی کسی، کسی به در نمی زند
به دشتِ پر ملالِ ما، پرنده پر نمی زند ...
- هوشنگ ابتهاج
زنده باشید (sm19)نقل قول:
خدا رو هزار مرتبه شکر (sm127)
حالا وقتی رسید میبینیم (sm2)
اصن روایت داریم وقتی عزای عمومی شد مدیر پاشد 2دستی بشکن زد که جشن کنسل میشه پولی خرج نمیشه با این اوضاع شرکت(sm2)نقل قول:
مثه اینکه جشن این هفته رو به خاطر عزای عمومی میخوان کنسل کنن (sm120) شانس ِ ما داریم (sm172) (sm120) مدیر عامل به این میگن باهوش و توانا و البته با مقداری اضافه وزن (sm2)
خسته نباشی! (sm127)(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش حل میشه... (sm19)(sm134)نقل قول:
یه دس به شومبول دیگه انقدم نمیرزه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)، کم مونده همین فاصله اتاق تا آشپزخونه رو از گشادی تلکابین برنم منطقه آزاد چیه (sm2)
(sm30) دهنت، شانس ندارم که دو فردای دیگه مث لامپه فیلمم پخش میشه (sm2)
دل به دل راه داره، عشقی (sm74)(sm127)(sm46)
موقعیت عجیبی بود: شیلنگ به شیون، فشار به شکم، چش به دوربین، دس به شومبول (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا، انقد درگیر این موقعیت ها بودم دیگه به حالت چهرش توجه نکردم، ولی محاله بعد این همه مدت سهوا باشه (sm2)
(sm127)(sm19) ها والا من هنوز آرزو دارم (sm74)(sm120)
هزینش (sm25)(sm172) فقط دعا کنین تو همین یه چی پیدا شه، Anus ـم که بر باد رفت دیگه Oral ـم بر باد نره (sm81)(sm2)
می برندم به خواب دیدن تو (sm74)
(sm120)
ها (sm79)(sm128)(sm2)
پ.ن: آخر نگفتی حمیرا کی بود؟! (sm81)(sm2)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما که پنهون نیست از خدا چه پنهون من جکای ویژه لوله رو از الان واست آماده کردم ، منتظرم فیلمت اکران عمومی بشه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ کف پیاده رو چی نوشته؟
(sm70)
باز آمد ، بوی ماه مهر ...
کمبود مکان بیداد میکنه (sm70)