واقعا چسبید خیلی شادمهری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش می ارزه به تنظیمای اون میلاد خالتور
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا چسبید خیلی شادمهری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش می ارزه به تنظیمای اون میلاد خالتور
(sm70)
خوب من نسبت به کار خود شادمهر دارم میگم خوب نشده خود مونا برزویی هم اصلا خوشش نیومده از این بازسازی افتضاح خصوصا ترانه ضعیفش ایشالا لو بره واسه شادمهر که اینو بشوره ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره انگار این یارو خیلی چرت میگه..ترانه شادمهر هم ک گفته الکیه..اگه قرار بود چیزی پخش بشه خود شادمهراعلام میکردنقل قول:
نسبت به اصلش اره درستهنقل قول:
ولی صدا نزدیک به شادمهره بیت اولم که اضافه کردن ساعتا همیشه خوابن بد نیست بیت دوم داغونه
ولی در کل خوب بود برای من لااقل بیشتر از کوه تا الان گوشش دادم
کوه واقعا ضعیف بود
چیزی که مشخصه اینه که توی کارای جدید شادمهر هیچ حسی وجود نداره! و انگار فقط یه انجام وظیفه کرده برای خوندنشون. تنها دلیلشم اینه که خودش اونا رو نساخته
حالا با شعرش کاری ندارم اما تنظیمی که شادمهر واسه این آهنگ زده (اعتراف مونا برزویی که قسمتی ازش لو رفته رو میگم ) خیلی خیلی سرتر از تنظیم این آهنگه است .. نمیخوام تنظیم این یارو جوونه رو بکوبم اما اصلا قابل مقایسه با تنظیم اون دموی لو رفته نیستنقل قول:
اصلا بحث مقایسه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و هوامونو شادمهری کرد
من با اجراشم حال نکردم زورکی میخاد صداشو شبیه شادمهر بکنه تنظیمشم اصلا قابل مقایسه با اون کار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اون لو میرفت که بفهمیم چقد تفاوت دارن
من خیلی وقته کاراشو دنبال میکنم سنش کمه اما سال هاست تنظیم میکنه یه آهنگ داره به اسم داداشی ماله 10 سال پیشه، گوش بدهنقل قول:
اون زمان نه میلاد خالتوری وجود داشته نه سعید دینگ دینگی
چون که قبلا یه تیکه از این آهنگ رو با صدای شادمهر شنیدی حال و هوات شادمهری شده و چون یه تیکش رو شادمهر ساخته و آهنگسازش شادمهره باعث شده با حسش حال کنی وگرنه اصلا چیز خاصی نداره .. و اتفاقا بحث مقایسه است و تمام دغدغه ما همین تنظیم نکردن خود شادمهر بوده و هست و ما فقط اثر خودشو میخوایم .. اگه قراره از کسی تعریف بکنیم که شدمهر نباشه ، خیلیا هستن که خیلی سرتر از این آقا هستن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هاشمی که وللش ولی اگه قرار به مقایسه با سعید زمانی باشه فکر میکنم سعید زمانی خیلی کارنامه ی پر بار تری داشته باشهنقل قول:
کار با شادمهر عصار نیما مسیحا مهدی یراحی احسان خواجه امیری و معین داشته هر چند خود زمانی هم در قیاس با امثال بهروز هیچی نیست
اما این شخصی که میگی با اینکه سالهاست اومده تو موزیک اما هیچ پیشرفتی نداشته و جایگاه خاصی هم نداره تو موزیک ما حالا یکی بهش علاقه ی شخصی داشته باشه
دلیل نمیشه بگیم آدم بزرگیه
دقیقا همینطوره قرار به تعریف از مقلدهای شادمهر باشه که خیلی از مقلدهای شادمهر از این کار درست ترننقل قول:
من اصلا کاراشو دنبال نکردم و نمیکنم .. کلا با کسایی که قصد ادا در آوردن دارن زیاد حال نمیکنم( چه این یارو چه امین و امید یا چه رامین بی باک یا ... )نقل قول:
اینکارو یعنی تغییر صدا و شبیه کردن صدات به صدای یه هنرمند دیگه یه چیزی مثل شومن بودن و دلقک بازیه و مثل مسترسین که صدای همه خواننده هارو تقلید میکنه اینام قصد تقلید صدا دارن و بعضی وقتها زورکی میخوان اینکارو انجام بدن که نتیجه نمیده .. اگه نتیجه میداد الان ما منتظر اثر جدید شادمهر نبودیم و آثار همون مقلدهارو دنبال میکردیم
و هیچ کدوم اصلا نمیتونن شادمهر بشن ..
و اگه این دوستمون خیلی هنرمند بود باید خیلی زودتر از میلادخالتور و سعید دینگ دینگ واسه خودش یه اسم و رسمی دست و پا میکرد ( البته تو تنظیم منظورمه وگرنه صدا که تقلیدیه) و جزو هنرمندای نامبروان و درجه یک ایران میشد که نشده و تواناییشو نداشته که بعد از ده سال هنوز کسی اونو بشناسه و اگه به لطف شما نبود و اینجا معرفی نمیکردی من شاید تا همین لحظه هم نمیشناختمش
البته نظر هر کسی برای خودش محترمه و خوشحالم که بالاخره با یه آهنگی لذت بردی و حال کردی و بیشتر از اسم و شهرت ، همین لذت بردنه است که خیلی مهمه (sm10)
ولی من باز منتظر یه آهنگ با آهنگسازی و تنظیم شادمهر میمونم .. یعنی میشه؟(sm132)
شادمهر و آهنگسازی و تنظیم؟ ولی ارزو بر جوانان عیب نیست (sm70)
پس آلبوم جدید نیما مسیحا چی شد؟ (sm142)نقل قول:
مشخص نشده هنوز نمیدونم چرا نیما مسیحا سکته میده تا یه کار منتشر بکنه حیف این حجم صدا نیست که بعد از 20 سال حضور تو موسیقی تعداد آهنگهای منتشر شده ش کمتر از ماکان بند و سامان جلیلی و هیراد و ... باشهنقل قول:
داداش خبر جدیدی از آهنگ شادمهر بدستت نرسیده؟؟نقل قول:
به هر حال من از قدیم سبک تنظیماشو دوست داشتم چون خیلی نزدیک به صفاریانهنقل قول:
به اسم دست و پا کردن نیست الان میلاد خالتور مثلا اسم داره؟ باید ر.. تو اسمش با این تنظیمای مسخرش
یه بچه شهرستانی خیلی سخته بدون پول اسمش بالا بیاد
واقعا آهنگ کوه تنظیم داشت؟ آدم از سمپل هاش خندش میگیره
نه خبری نیست هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟نقل قول:
دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد(sm74)
شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..نقل قول:
نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشننقل قول:
بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نهنقل قول:
متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشهنقل قول:
دقیقا تو این چند سال هم هر سینگلی داده نیما شاهکار بودهنقل قول:
مشخص نیس والا چون قرار بود تولدش پخش بشه افتاد عقب تر و ولنتاین اوکی شده بود ولی نمیدونم باز چی میشه اگه منظورت سبک آهنگی مثل حالم هست میشه هست که باید بگم کاری که گفتم آرومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیمنقل قول:
من خودمم به شخصه لااقل تا چند سال امید زیادی ندارم تکرارم نکن آخرین آهنگسازی و تنظیمش بود که به خاطر شعر معمولیش به حقش نرسید و گرنه ملودی و تنظیم ارکسترالش واقعا سبک کارهای بزرگان موسیقی بود و سبک کارهای داخل ایرانش مثل بی نهایت شب پرپرواز و قفسنقل قول:
اوکی... انشالله ک همون ولنتاین پخش بشهنقل قول:
البته امید به پخش کارهای اتود و پخش نشده توسط دوستان هست(sm59)نقل قول:
تکرارم نکن رو باید ابی میخوندنقل قول:
به این میگن خواننده سالی باید یه قطعه منتشر شهنقل قول:
چاووشی هم خواننده خوبی بود ولی اوایل زرت زرت کار جدید میداد و الان یه امار از کاراش بگیری کلی ترک داده
و ترکهای قبلی قابل مقایسه با الانش نیستن
امیدوارمنقل قول:
درسته البته خود شادمهر توی ایران تو این فضاها میخوند ولی خارج از کشور اون فضا رو دیگه کار نکرد ولی اگه صدای حجم دار مثل ابی نیما مسیحا میخوندن خیلی بهتر میشد روزی که اعتراف مونا از آلبوم تجربه کن حذف شد حالم گرفته شد چون قرار بود دو ملودی و تنظیم شادمهر تکرارم نکن و اعتراف تو آلبوم باشه که هر دوش موسیقی خفن داشت و قوی بودنقل قول:
میشه لینک دانلود بزاری فربد جاننقل قول:
تو اینترنت نیست
در مورد چاوشی ولی من اعتقادم اینه از آلبوم پاروی بی قایق به بعد هر چی اومد جلوتر کارهاش پخته تر شد آخرین آلبومشم که دیگه نقطه ی عطف هنریش بود و من مطمئنم آلبوم قمارباز هم قطعا حرف زیادی برای گفتن دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا قبلا خیلی پرکار بود و کاراش بسیار ضعیف ولی الان خیلی قدرت دارهنقل قول:
و شادمهر الان نسبت به گذشته یعنی بعد البوم طرفدار ضعیف شده
داداش هر موقع خبر جدیدی از آهنگ جدید بدست آوردی مارا هم در جریان بذارنقل قول: