(sm81) امروز رفتم کارگری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) امروز رفتم کارگری
آره احتمالش زیاده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبار یه جا خوندم که قرار بود فرهاد مردابو بخونه...به جای خود استاد،ورژن مردانه
سعید دبیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مثل من زمستونی نداری (sm50)
- (sm50)
یک عدد قند شکن فوری نیازمندیم
گریش چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو باره تیزر هفته یِ بعد رو نشون نه دادن . . . (sm98)
کدوم ترانه اول شد؟
حمومک
(sm2)
غربیه آشنا(sm54)
شاید دگه ندارن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه یه آهنگ تخیلی و دور از انتظار اول نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمونده دیگه...
انتخاب 20تا اهنگ برتر از داریوش و گوگوش بسیار سخته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tarkan ~ Beni Çok Sev
(sm172)
شهره و مخصوصا معین هم می تونه دیدنی باشه مخصوصا معین(sm127) که انتخابش بسیار بسیار دوشواری داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اگه معین و شهره هم قرار بود باشن تا الان یه تصویری ازشون میدیدیم.شایدم من ندیدم.
نه برنامشو که نساختن اگه می ساختن خوب می شد
تره زود بیگیفتی(sm172)
بینوا رفته دوبی زیر شیخ شب کاره . . . (sm50)
عرفان ، سینا تهم - خونه یِ مادر بزرگه . . .
سیندرلا زده اتاق سقط جنین . . . (sm172)
با داروغه ميكنن جيب ما رو خالى زود . . . (sm74)
نقل قول:
(sm29)
رفتم سر کوچه یه پاکت سیگار بگیرم ، رفتم اون دنیا تا به میرم . . . (sm50)
تا حالا دقّت نه کرده بودم ، این استیکره یه انگشتش رو تکون میده . . .
(sm29)
(sm120)
خیلی زیر پوستی تکون میده دیوث . . . (sm2)
یه سره هم تکون میده . . . انگار داره انگولک می کنه . . . (sm2)
دو پارت دیگه مونده . . . (sm50)
(sm50)
یه زن هم نه داریم باهاش عرق سگی به خوریم . . . (sm172)
(sm81)
البتّه این دردی که من می خورم کشمش نیست . . . شکره . . . (sm50)
زنتو قربون (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فرض کن این درد تکیلاست که می نوشم . . . (sm50)