از دستشون نده ولی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از دستشون نده ولی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا همين صفحه آخر بودم منتها گفتي داريد نقد فيلم ميكنيد ديدم فقط هنر پيشه ش سجاد ِ(sm2)
نرو صفحه های قبل (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من هی میگم دختر دختر ولی خداوکیلی انقد آدم مغروری هستم که اصلا به هیچ دختری تا حالا پی ام ندادم
این طرفدارای محسن هم هر شب میان پی ام میدن ولی توجهی نمیکنم
(sm50)
نخون جدا فیلمش مورد داره خانودگی نیست مجردیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر این بازیگرای مغرور (sm3)
گَ گیر یای دا چخ (sm2)نقل قول:
خودتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باهاز عاشق شد نه دوست پیدا کرد نه پای دردل هرکی رسید نشست نه سفره ی دلشو پیش کسی وا کرد(sm50)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
یکی بگه اکبر چی گفت (sm120)