(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدانستم معنی هرگز را
تو چرا بازنگشتی دیگر ... (sm27)
چَه كار وَكيني اي وكيلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي وقتا مشكل از خوده سيستماي داخل شبكست كه مثلا ميشه همون قطع شدن برنامه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي وقتا هم مشكل از فايبر شبكست كه ميره براي رو اير رفتن
بعضي وقتا هم مشكل از خوده ستلايت اون بالاست
اين احتمالا مشكل سومه خودشونم هنوز نفهميدن
الان تو قسمتاي اين هفته رو چيكار كردي خراب زدي؟
ما را همه شب نمیبرد خواب
ای خفته روزگار دریاب
در بادیه تشنگان بمردند
وز حله به کوفه میرود آب
ای سخت کمان سست پیمان
این بود وفای عهد اصحاب
یه شوی نصمه شوی (sm50)
همه جا کشید (sm27)
اره فركانسا همينا ولي كيفيت معمولي رو يه فركانس ديگه يه مدت تست رو اير بود تو همون يوتل ولي اچ دي از اول ١ فركانس داشت اينم همينه كه الانم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر شده صدا قطعي نداره تصوير فريز نداره ولي تصوير هنوز تميز نشده چندثانيه يه بار تصوير انگولك ميشهنقل قول:
نبین امروز دارم به خاطرت
دردمو توی خودم میریزم... (sm172)