تک آهنگ هاش همه تو نکس وان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش هم اسمش استرس که سرچ کنی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
تک آهنگ هاش همه تو نکس وان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش هم اسمش استرس که سرچ کنی هست
حواست نیست که پخش شد اونم امیدوارم پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پخش شه من دو سال اهنگم تامین میشه حداقل
اينجانب مهدی یراحی، توسطِ مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى تا اطلاع ثانوی عملاً از هرگونه فعاليتِ رسمیِ هنری منع شدهام. بههمین دلیل مجوزهای اجراى من در تمامى كنسرتهاى تهران و شهرستانها (از جمله تور جشنواره رفاه "برفاره") لغو شده است.
فارغ از تمامى خساراتِ مادی و معنوی تحمیل شده، قطعاً بزرگترين ضايعهی اين محدودیت براى من، محروم ماندن از ديدارِ شما مخاطبان عزيز است.
.
.
.
گوه تو این مملکت ... اینم ممنوع شد... یه مشت گاو و گوسفند کشورو اداره میکنن! البته اگه اسمشو بشه گذاشت اداره! حیفِ گاو و گوسفند حداقل یه خاصیتی دارن
این چندتا کار جدید امین و امید رو اگه نشنیدید حتما گوش بدید بخصوص ترانههاش که از مهدی کساییان هست عالیه
خودم همین بسه و بیزار رو خیلی دوست دارم بقیه هم واقعا عالیه
http://dl.sakhamusic.ir/97/day/04/Amin%20And%20Omid%20-%20Shak.mp3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
http://dl.sakhamusic.ir/97/azar/03/Amin%20And%20Omid%20-%20Hamin%20Base%20[128].mp3
البته سلیقه ها فرق میکنه من از اساس مخالف هر گونه خواننده ی تقلیدی هستم اونم تقلیدی دست چندمی مثل این دو نفر کارهای این دو نفرم در حد توان خودشونه ولی هیچوقت به سطح متوسط مارکت فعلی هم نمیرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چقدم تابلوئه که صدای شادمهر نیست بعد طرف تو کامنتهاش که بهش میگن این شادمهر نیست با پر رویی میگه اگه شعر منه که میدونم خوانندش کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا خود این یارو هم سر کاره!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این امین و امید خیلی تابلو میخونننقل قول:
دهنشون رو کج میکنن تا مثل شادمهر بخونن
کلا حرکات سر و دست شادمهر هم موقعی که میخونن تقلید میکنن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشون خیلی بده هیچی از خودشون برای ارائه ندارن فقط ادا در میارننقل قول:
آقا فکر کنم آهنگ جدید دیگه ولنتاین پخش نمیشه رفت واسه عید
(sm25)
داغ دلمو تازه کردی فربدنقل قول:
فقط اون لحظه که میگه من نوازنده هستم و اونقدر کار خوب دارم که به همه خواننده ها میتونم اهنگ بدم
ولی برای من در بیابان لنگه کفشی غنیمت است. حالا که خودش کشیده کنار لااقل از کپی دسته چندمش ناچارا لذت میبرمنقل قول:
منم چند روز پیش همینو گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) آخه چراااااا! واقعا این شادمهر جدیدو درک نمیکنم(sm172) ای کاش یه روزی فاز الانشو بتونیم بفهمیم ! دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار از دستش دیگه...نقل قول:
خوب دیگه اینم نظر شماست ولی برای من بدترین آهنگ شادمهر از بهترین کار امثال اینا قشنگتره حتی اگه شادمهر خورپوف کنه تو یه آهنگ در پیت بهتر از کارای ایناست البته اینم نظر منهنقل قول:
ولی در کل بخام از موسیقی جز شادمهر لذت ببرم به جای اینکه برم سراغ خواننده های تقلیدی میرم سراغ یراحی چاوشی نیما مسیحا مانی رهنما حامی و ...
(sm120)نقل قول:
(sm2)
فاز الانش گشادی مفرط و تبدیل شدن به یه خواننده ی مارکتی که فقط جهت فروش بلیطهای کنسرتش هر از گاهی سینگل میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ببخشید طرفداراش به چیزشن!!؟(sm120) همچین آدمی نبود... نمیدونم تنش به تن کی خورده اینجوری شده! گلیم باف لعنت الله علیه(sm70)نقل قول:
بله طرفدارایی که آهنگ همیشگی و عقل و عشق و کوه براشون بهترین هست به چیزشن(sm2)نقل قول:
دیگه من فازشو گفتم حالا تنش به تنه کدوم خری خورده رو نمیدونم ولی بازم میگم بهتره منتظر اون شادمهری که اونهمه سال میشناختین فعلا نباشین شادمهر الان فقط یه خواننده س والسلامنقل قول:
من که فکر میکنم برگشتی در کار نیست
قراره شادمهر همین اهنگهایی مثل کوه رو ادامه بده
اگه هم بخواد خودش کار بده ۱۰ تا با این عوامل کار میده یکی خودش میده که اونم کنسلش میکنه
(sm19)
گوش کنید این اهنگو و لذت ببرید از این همه زیبایی (sm50)
گیتار دیوونه کنندش مخصوصا چند ثانیه اخر اهنگ ...
یکی از فانتزیام همکاری شادمهر با این یاروعه (sm27)
سالار عقیلی
ولنتاین هم اومد و خبری از آهنگ جدید نشد
ملودی این اهنگ چقدر اشناس. کسی میدونه مال کدوم اهنگه؟
آهنگ قدیمی رضا صادقی به نام"سهم ما" شبیهه اونه به نظر مننقل قول:
خستم از تظاهر ایستادگی،جای دندون هزار گرگ رو تنم،نه کسی میدونه که من چی میخوام،نه خودم دونستم عیب کار کجاس!
نه احساس میکنم کامل کاور کرده از یه کار دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی که شد احساس کردم مازیار فلاحی داره میخونه ولی کدوم آهنگش نمیدونم(sm128)نقل قول:
پیداش کردمنقل قول:
یوسف زمانی روز عشق
مصاحبه مونا برزویی
من بودم اون کوهــــــــــــی کـــــــــــــه به چـــــشمای توو کوچیکـــــــــــــــه (sm127)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش پخش آهنگ باز عقب افتاد؟؟؟
چه عرض کنم احتمالا در حال شمارش پول بلیطهای کنسرتشه وقت نداره کار بده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]