و کماکان میگم که تنها فیلمی که امسال ارزش اسکار گرفتن رو داره کار مل گیبسون است و بس
نمایش نسخه قابل چاپ
و کماکان میگم که تنها فیلمی که امسال ارزش اسکار گرفتن رو داره کار مل گیبسون است و بس
اره کارشون خوبه یادم نمیاد کدوم سریال بود ولی سریال معروفی بود و معروفترین تیمی هم که زیرنویس داده بود براش همین 9 بود گرفتم دیدم با کیفیته البته ممد توشون نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3گیگیشو گرفتم دیشب پشیمونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط x265 720 میگیرم البته بیشتر به خاطر فضای هارد اینجوری میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسافران اره منم خیلی باهاش حال کردم بسیار موضوع خوب و جدیدی داشت ولی اولا اون کاپیتانه خیلی تخمی مرد دوما من تعجب کردم ته فیلم یه جوری جمعش کردن که ادم منتظر قسمت های بعدی نمونه.البته اینا اگه بخوان ادامه بدن بلدن چطوری داستانو کش بدن جنازه ای که نشون ندادن
من فیلمای معروف یا فیلمای که ادمای معروف توش باشن مثله همین ویل اسمیته و یا انیمیشن هارو حتما باید 1080 بگیرم خودمم مشکله جا دارم
اصلا حضور کاپیتانه از نظر من اشتباه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این مدل فیلما زیاده ، فکر نکنم که بخوان کشش بدن
اگه کاپیتانه نمیومد که ایدیش دسته اینا نمیوفتاد و غلطی نمیتونستن بکنن.نقل قول:
فقط یه نکته دیگه هم اینه که 2 سال این راکتوره تحمل کرد نترکید صاف گذاشت موقعی که این کاپیتانه بیدار شد بحرانی شد(sm2)
تو کامنت ها میگفتن زندان لو رفته
در مورد کش دادن من مطمئنم برای ادامه دار بودن دلیلم دارم
سکانس اخرو ببین این یارو ریش سفیده که دره اسانسور روش باز میشه
این بازیگر معروف و خوبیه اینو که الکی نمیان 1 سکانس بازیش بدن.اینو تو اب نمک خوابوندن برای قسمت بعدی