واکنش صریح فراستی به حواشی اخیر: آدم فروش کسی است که ایران را فروخته/ کسی که می تواند خودش و وطنش را بفروشد، دیگران را هم می فروشد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
واکنش صریح فراستی به حواشی اخیر: آدم فروش کسی است که ایران را فروخته/ کسی که می تواند خودش و وطنش را بفروشد، دیگران را هم می فروشد ... (sm50)
نولان اره کشش نمیده همون اینسپشنو میدادی دست یکی دیگه قشنگ 5 تا از توش درمیورد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه جمعه رو مگه ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من استیج ندیدم اونو دیدم سهیلی اولش خیلی شکار بود ولی بهروز کم کم نرمش کرد(sm2)
مگه بیگانه ریدلی اسکات نبود خودش گفت میخواستم تو دو قسمت تمومش کنم ولی کمپانی گفت باید ادامه باشه و یکی از دلایلی هم که دیگه ریدلی اسکات بیگانه نساخت همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ندیدم قسمت های فراستی رو از تو کانال تلگرام هفت دانلود کردم فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سهیلی خودش از اون نون به نرخ روز خورهای جاکش تشریف داره
اخ حرفه اینو کشیدی وسط من دوباره داغ دلم تازه شدنقل قول:
دیوث قرار بود ادامه داستان پرومتئوس 1 رو بسازه ولی داستان قسمت جدید رفت یه جاهای دیگه.حیف شد
اوله برنامه خوده افخمی یه 10 دقیقه فقط رید به خوده فرخ نژاد که تو ترسو چرا تهیه کننده شدی و این حرفا(sm2)نقل قول:
پرومتوس خوبه هم یکش خوب بود هم دومیش که داره میسازه خوبه حداقل تکراری نیستنقل قول:
خیلی حال میکنم با افخمی پشت رفیقش رو هیچوقت خالی نمیکنهنقل قول:
حیف که ادامه 1 نیست ولی حداقل خوبه فاسبندر توشهنقل قول: