البته آلبوم علی قمصری هم هست که اونم قیمتش همین حدوداست
نمایش نسخه قابل چاپ
البته آلبوم علی قمصری هم هست که اونم قیمتش همین حدوداست
اشترم حلالت نميكنم چرا اينكارارو با من ميكني(sm2)(sm2)(sm2)
(sm74)
خب اونم ريد به فرخنژادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با موضوعش حال نكردم دست اول نبود از نولان بعيد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن عکسای بهتری هم از معتمدی هست
این عکس روی کاور دقیقا حالت آدم بعد از خودارضایی رو داره ...
نقل قول:
نه بابا كي گفته بن افلكه تو مرحله پيش توليدشم هستننقل قول:
فرخ نژاد از اون اول تکیلفش مشخص بود کسی که با رانت و پارتی بازی به همه چی رسیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست البته
خره مسخره بازي درنيار اين عكس ايرادش چي بود نه شرت و سوتيني بود نه ممش پيدا بود لباس تنش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينهمه عكس دختر ميذارن تو فقط حساس شدي رو اواتار من؟(sm2)
(sm30) سگ تو روحتنقل قول:
«مت ريوز» (Matt Reeves) در حالي براي كارگرداني «بتمن» قرار داد بست كه «بن افلك» اين سمت را به بهانه مشغله هاي كاري كنار گذاشت. ريورز تهیه کنندگی فیلم را نیز برعهده خواهد داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار هفته گذشته نشان ميداد، مذاكرات او با کمپانی «برادران وارنر» شكست خورده ولي احتمال قوي وجود داشت كه بتوانند این مذکرات را ادامه دهند. «برادران وارنر: پيشنهاد كارگرداني این فیلم را دو هفته بعد از بيرون رفتن بن افلك به ريورز داد.
استخدام يك نفر براي پيشبرد مراحل ساخت فيلم از اولویت هاي برادران وانر بود.
ريورز گفت : من از كودكي عاشق داستان بتمن بودم. او چنان شخصيت نماديني دارد كه تاثيري عميق روي من دارد و من بسيار به كار با كمپاني وارنر افتخار مي كنم. منتظر يك حماسه و برداشتي جديد از بتمن باشيد.
با اين تصميم اكنون افلك و ريورز مي توانند روي فيلم و ساخت آن تمركز كنند. اخبار نشان مي دهد «كريس تيريو» فيلمنامه اي نوشته كه استديو از آن راضي است. تاريخ اكران اين فيلم هنوز مشخص نشده است.
اين اولين تجربه ريوز در ساخت فيلم هاي اقتباسي از روي كتاب هاي مصور است