[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی احسانمون از دست رفت
خیلی اذیتش کردی(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی احسانمون از دست رفت
خیلی اذیتش کردی(sm74)
این آهنگی که لو رفته پس تو کجایی که یکی ار دوستان قرار داد رو کلا پخش نمی کنه؟ خیلی قشنگه
منم ترجیح می دم شاد باشه با یک شعر جون دار نه آبدوغ خیاری(sm59)
شاهکار عزیز اونو من گذاشتم متاسفانه پخش نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا همون اهنگو دی جی مریم خوند
واقعا حیف
دستت درد نکنه (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا قشنگه
دی جی مریم هم گرفتم ولی با آهنگ شادمهر بیشترحال کردم
حالا که تنهام
حالا که سردم
پس تو کجاییی!!!!!!
کارو می دونی مال کی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت ترین و بهترین کار خرید مودم 3g هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسا دوربین کنسرت گذاره یا با موبایل گرفتن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت 21نوامبر نیویورک
یه کنسرت توپ دارم اپلود میکنم که بزارم(sm120)
یعنی اگه اینم سرکاری باشه آونگو با خاک یکسان میکنم