نه 0921 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه 0921 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اون زیری بیا بالا شیطون (sm2)
(sm120) به تخممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم پستتو به خدا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما چیه بلاخره ؟ لتر خوبه ؟ (sm120)
بکو من یه فولان قدر وقت کذاشتم به خودم رسیدم هی نوشتم رو کاغذ و مچاله کردم تا بالاخره این شد که این تو نوشتم الانم قلبم داره میاد تو دهنم که یه وقتی چیزی ننوشته باشم که بخواد شما رو برنجونه شما هم یه لطفی بکن فقط دو دقیقه واسه من وقت بذار فقط بخون بعدم در موردش فکر کن بعدم خدافظی سرتو بندار پاییت محل حادثه رو ترک کن(sm70)امیدوارم به عشقت برسی ما که نرسیدیم ولی خدا کنه تو برسی عروسیتم این جمعو دعوت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منم نظر امین و بقیه بچه هاست ... (sm120) اونا مشاورشون بهتره من خیلی نمیتونم جدی صحبت کنم (sm120)نقل قول:
ا چیو دادا نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خودتو بن کن برو خجالت بکش (sm25)نقل قول:
گفتم تحصیل اونجایی گفتی نه ... بعد گفتی واسه درس (sm120) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله بندیت داغون بود منظورو نرسوند (sm70)نقل قول:
اختیار داری این حرفا چیه شما استادی (sm19)نقل قول:
پس منم بتون میکم مرشد از این به بعد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مرشد جون تو که خودت دختری یه جوری واسطه شو بین این عاشق شهرستانی و معشوقش دیکه (sm132)
خب واسه تحصیل اینجا نیستم ولی درس هم میخونم خب (sm120)(sm176)نقل قول:
جوری حرف میزنه انگار من لاتی مشتی ای چیزیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا افکتای ممره رو من تاثیر گذاشته (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش مَلی کوجا رفتی آبجی ؟ (sm50)
خودن نبري خيلي بهتره ترجيحا كس ديگري ببره بگه اينو از طرف كسي اوردمنقل قول:
اما من بودم يه هديه كوچيك ميخريدم اينم ضميمه ميكردم و ميگفت بابت عذرهواي و با پيك ميفرستادم
اگر هديه باشه ارزش كار ميره بالا نامه هم ميخونه
اها ! موفق باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگم بچه ها خلوت کنن تاپیکو بیای دیالگو بزنی داداش (sm120)
چوب كاري ميفرماييد رامين جان (sm10)شما استادي و هميشه گفتن تجربه بهتر از علم جواب ميده (sm120)نقل قول:
گل بود به سبزه نیز اراسته شد(sm2)..شما هر جور راحتی صدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا گفتم دیگه همه این تجربه هارو به بچه خواهرم منتقل کنم هیلاری داف تو چنگشه(sm120)
همچنین (sm176)نقل قول:
(sm2) خدایی قبول کن بهترین لقبی که از ترکیب کلپچ و قفل فرمون در میاد داش ملیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خودم نبرم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بخرم واسش ؟
والا من با همون تجربه جلو رفتم موشکلی نبود نمیدونم چرا رسول به دوشواری برخورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا 6 صبح مجبورم بیدار بمونم از تو نقل بگیرم بزنم صبح شد (sm25)نقل قول:
،نبري بهتره با تىجه به پيش امد بينتون اگر دفعه اول بود فرق داشتنقل قول:
اون ديگه بسته به هنر خودت
مالي هم فكر كنم بتونه كمك كنه باز به هر حال روحيات و سلايق همو بهتر ميشناسن
خیلی وخته صب نشده (sm50)نقل قول:
اره خدایی..زده تو خال(sm2)نقل قول:
شما رسول جان نامرو برو جلچ بعد به گل و بقیه مراسم مخ زنی هم میرسیم
منطورتو میدونم جهت شوخیه ... منم که بیدار ... (sm120)نقل قول:
مشهورترین جلاد داعش معروف به 'جان جهادی' چند سال قبل، در ایمیلی به خبرنگار نشریه "میل آن ساندی" از تماس سرویس اطلاعاتی بریتانیا با او ابراز هراس کرده بود. از زمان فاش شدن هویت جان جهادی، سرویسهای اطلاعاتی بریتانیا به دلیل آن که نتوانستهاند مانع سفر او به سوریه شوند، مورد انتقادهای فراوان بودهاند.
بعله(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
موریهستم 6 سال سابقه زید بازی دارم (sm2) چن وقتیه بازنشست شدم با حقوق کمم راضیم استخدام شم (sm70)نقل قول:
ولی بذا یه چیو بکم اکه یه دخترو سرشو شیره بمالی یکی دیکه سرتو شیره مبماله اکه دلشو بشکنی یکی دیکه بدتر خوردت میکنه اکه عاشق ظاهرش شدی که هیچی همی الان کامپیوترو خاموش کن برو بخواب چون اکه زلیخا هم زنت بشه بعد یکسال قیافش واست عادی میشه و خیلی راحت با دیدن یه قیافه دیکه فک میکنی که دوباره عاشق شدی ... یه کم که بکذره تازه میفهمی اینی که تو وجودته عشق نبوده هوس ونفس بوده چون عشق اتفاق میفته و با شناخت و محبت و درک متقابل دو طرفه که زنده میمونه
اکه حاضر شدی از ته دل با یکی باشی و به صورت هیچ نامحرمی از رو هیزی نکاه نکنی اون موقع ست که میتونی بکی عاشقی ولی عاشقی یه چیزه و تازه مرحله آسونه ست و نکه داشتن و زنده نکه داشتن عشق یه چیز دیکه ست
شبت بخیر موفق باشی
جمیعا عاشق بشین و عاشقتون بشن و به همدیکه برسین رخصت
اوکی شد ! پس خودم نمیبرم فقط باید موقعیت مناسب رو پیدا کنم !نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که رفتی....اگر میماندی خورشید را برایت چشم روشنی میاوردم(sm27)
هفته بیست و سوم لیگ دسته اول پرتغال؛ حقیقی اخراج شد؛ پنافیل شکست خورد
امین میگه واسش یه کادو برای عذرخواهی بخرم . چی بخرم ؟ شال و روسری خوبه ؟نقل قول: