انتخاب شکلکهات بهتره...جای تحسین داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انتخاب شکلکهات بهتره...جای تحسین داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد
ریست کنم ؟
من یه سوالو جواب دادم حالا نوبت بقیه س(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کی میاد؟(sm81)
نقل قول:
امير خوب تقلب ميكنيا آفرين (sm2)
اگه راه منو رفتی اره
نیاز به ریست نیست که!...برا من که مستقیما تغییر میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد مال من ولی ساعتش تو تنظیمات اومد
ریست میکنم
ویندوزتو عوض کن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی غیرت (sm102)
حالم خوب نیست (sm169)
ویندوز عوض کردی نشد باید سیستم جدید بخری (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد محرم صفر مياي تو سايت موزيك باران بعد وارد پست پاروی بی قایق آلبوم جدید چاوشی بزودی | متن اشعار + مشخصات کامل آلبوم ، ميشي شانس بياري هاست نتركه ميتوني دانلود كني (sm128)
جوابم كامل بود ؟(sm120)
عجیبه نشد
ویندوزتون چیه شما
بپر روشنقل قول:
8.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7نقل قول:
دوتا hh رو HH کن.tt هارو هم حذف کن.
بعیده که نشه!
فکر کنم راه مناسب تر رو ممر پیشنهاد کرده(sm120)
کاش این بازی فینال رو نشون میداد
دکمه پارور نگه دار درس میشه
(sm2)
پخش آنلاین نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلي نداشت (sm14)
برزيل
لهستان1
0(
(25
18
(sm118)
(sm128)
جالبه تو قسمت اگزمپل نوشته 22:32 منتهی اعمال نمیشه به ویندوز
فک کنم بخاطر کرکی که کردم دیگه کرک خود ویندوز نیس
در کیسو باز کن بشاش توش
(sm2)نقل قول:
(sm30)
بهاره رهنما بار ها نشان داده که کودک درونش هنوز فعال است! این هم یکی از اون "بار" ها!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم سلفی نیکی کریمی. خانم کریمی بزنیم به تخته مثل قالی کرمان میمانند! هیچ اثری از گذر سن در خانم کریمی دیده نمیشود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
با محسن جان چاووشی شوخی نمیکنیم چون مشخص است که امروز اعصاب ندارد!
(sm25)
چشم محسن(sm74)
(sm2)شبیه دخملای هندیه
عکس جالب از کودکی رضا قوچان نژاد. رضا همان است که بود، با اندکی ریش و خالکوبی اضافه!
(sm74) میگم محسن یه وخت طوریش نشه
دخدره اومده خونمون هرکاری کردم از کیون نداد، همین که پاشو از خونمون گذاشت بیرون یه موتوریه بهش زد دسته موتور رفت تو کـــیـونش !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کلید اسرار ... این قسمت : آه کــــیــون!(sm2)
دقيقا داشتم به همين فكر ميكردم (sm50)
نگو!(sm169)نقل قول:
دقیقا منم تو همین فکر بودم(sm74)نقل قول: