ای داد این برادرمون اون رسول خودمون نبود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای داد این برادرمون اون رسول خودمون نبود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خواب و خوراک نداری الاف علی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نداره.. هردوتا وضعشون خرابه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من که نبودی احیانا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm155)
(sm27)
دلم به حال پروانه ها می سوزد
وقتی چراغ را خاموش می کنم ...
و به حال خفاش ها
وقتی چراغ را روشن می کنم ...
نمی شود قدمی برداشت
بدون آن که کسی برنجد؟ (sm27)
(sm19)(sm19)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)
(sm46)(sm46)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که به صابرکم گفتم (sm2)
آمدم، نبودی، رفتم (sm85)
(sm74)(sm2)
من از جهانی دگرم (sm50)
اره جون خودت
جان تو
گفت: در سر عقل باید، بی کلاهی عار نیست (sm50)
به نظر من زحمت نکش وقتی که آخرش اینه... مردم بسیار قدر نشناسی داریم... فقط بیا وقت بگذرون استراحت کن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
قربونت (sm127)
دیگه پیشول ِ بابا بیاد همه جا رو بهم میریزه قربونش برم (sm118)(sm120)
تازه میخواستن شهرام زندی رو بیارن بخونه (sm120) مجری هم قرار بوده هرمز شجاعی مهر باشه (sm30) همون بهتر که کنسل شد (sm2) البته از ترسشون هم بود که نگن فلان شرکت یه روز بعد عزای عمومی جشن گرفته (sm120)
ای جونم (sm120) بچه ـست و خرابکاریاش (sm127)(sm120)
هرمز (sm2) والا با این اوضاع شرکت نیان درشُ تخته کنن (sm120)
نه (sm120) 111 یه رسول دیگه ـس 29 سالشِ وقت زن گرفتنشِ، میخواد واسه ازدواج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتی (sm2)
دیر آمدی... نبودم... رفته بودم (sm172)(sm120)
من نمیدونم چه اشکالی داره یه نفر بیاد خبر درست بزنه ؟؟!! نمیدونم چرا به اینا بر میخوره و سریع حمله میکنن !! البته من عادت کردم تو این چند سال ! قدر نشناسی رو قبول دارم ولی اینکه میگه خبرها ابتدایی و قابل پیش بینی ِ ، لجم میگیره !! اینهمه خبر اختصاصی شادمهر زدم برای اولین بار تو نت !! اونم با تاریخ ریلیز !!! والا پس من نوستراداموس بودم نمیدونستم !! به خاطر رفیقم بهنود ِ وگرنه من میتونستم بیام متن آهنگ رو 24 ساعت قبل از ریلیز بزنم ولی خوب رو اعتمادی که به من داره اینکارو میکنه آهنگو میفرسته !! یه بار من از دهنم در رفت گفتم ول کن نیستن به قرآن ! یه سری عکس و فیلم هم هست که به خاطر اینکه راضی نیست نمیزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من ادعایی دارم که با شادمهر در ارتباطم !
حالا نمیخوام بگم که آهنگ جدید سیاوش قمیشی رو چیکار کردم چون باز هجمه ها شروع میشه
بعدش طرف میگه پُستات رو خودن و تو فک میکنی خیلی بانمکی و از این حرفا !! آخه به تو چه که من شوخی می
اینا قدر نشناسن بزار بمونن تو خماری که یکی بیاد خبری در مورد شادمهر بزنه
دیشب گفتم نیام بغلت واسه همین بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
یه باکس صد تایی پوشک تو ماشین (sm2)
نمیدونم شوخی میکردن یا نه میگفتن هرمز مجری جشن بوده (sm2) آی چقدر میخندیدیم (sm2) سلفی با هرمز (sm30)
فک نکنم این هفته جشنی برگزار بشه تو ایران ، همه کنسل میشه
بخاطر مدرسه ها مامان باباش نتشو جمع کردن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)(sm2)(sm30)
(sm2)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و بر (sm172)
نقل قول:
اتفاقا دلم برات تنگیده (sm81)(sm127)
نقل قول:
دیگه رُخم نمودن نداره (sm172)(sm25)
نقل قول:
کاش پیشِ صابر رفته بودم ...(sm98)(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا جونمون چطوره؟ (sm127)
نقل قول:
مرض (sm120)
نقل قول:
(sm2)(sm70)
نقل قول:
ای جان چه خوب (sm173)(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مجی میتونه پیدام کنه؟ (sm88)
نقل قول:
این جا مونده بود حسین (sm120)
چطوری؟(sm127)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خرابکاری نه که (sm2)
تا مدتها سوژه داشتیم (sm2)
سه شبِ خندوانه هم پخش نمیشه جشن کجا بود (sm25)
چرا؟ پوستت پیر شده؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالام دوست داری بری دیر نشده هانقل قول:
کاش پیشِ صابر رفته بودم ...(sm98)(sm74)
نقل قول:
ای جان چه خوب (sm173)(sm70)
نمیفرستم میری با پستیژ من دل بچه های مردم آب میکنی(sm2)
------------------------------------------------------------------------
پ.خ رو باز کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
salam khubi???نقل قول:
umadam ye sari bezanam avalin khabari ke shenidam cheghadr bad bud!(sm81)
darket mikonam!
kheili daghun shode?
mashibete?نقل قول:
hich kas nist ke
manam bayad beram dg
ba computer va net uni umadam!
jalebe sys haye inja farsi nadare bayad finglish type konim
bye fealan
به به.. چطوری بازو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی
(sm27)
(sm27)(sm27)
سلام گل پسر... تو خوبی؟ دانشگاه خوش میگذره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید پس اوقاتتُ تلخ کردم (sm74)
عکس همون پایینتر از پستی که تگت کردم هست... سر نبش نرسیده به صفحه بعدی (sm120)
آره امروز دیگه بچه ـم کاملا خوب شد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشیت بیا مگه وای فای ندارید؟نقل قول:
خوش بگذره خونه رو ردیف کردی بگو بیایم (sm120)
(sm27)(sm27)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm121)
آغــــو ایــن شــیـشــه هـآش خــیــلــی دودی شــده :/نقل قول:
نـیــروی انـتـظـآمــی هـمـیـشــه بـه مــآشــیـن مـن گــیــر مـیـده :/ هـمـش 20% دودی شــده هــآ :/
اونـمـ فقـط شـیـشـه عـقـب دودی کـردم :/
یـه بـآرم از حــرصـشــون گـیـر دادن بـه ســرعـت زیــآدم،پـیـج کــردن راهـنـمایی رانـنـدگـی اومـد :|
سلام بر دوستان(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتهامات هیچ کدوم به من نمیچسبه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]