بعضیا برن آهنگای وحید کچل گوش کنن(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضیا برن آهنگای وحید کچل گوش کنن(sm70)
این اهنگ ماندگار چی داره که اصلا از چشم نمیوفته
همه چیه این اهنگ خوبه
متاسفانه یه عده هستن که فنی نمیتونن حرف بزنن میان فقط یه چی گفته باشن
داداش خبری نشد؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بالاخره شادمهر ی خبریش شد..آهنگ جدید ب اسم وقتی ک بد میشم..
وقتی که بد میشم...
اسم اهنگ بعدیه
آهنگساز حسین قربانپور
ترانه محسن شیرالی
ای شیطون از کجا فهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کار شادمهر و قربانپور در ابتدا یه اسم دیگه داشت و جز این کار یه کار دیگه هم دارن
حالا نمیدونم این همون کاره یا نه
خخخخخخ... میگم خبر نداری آهنگش تو چ سبکیه؟؟ آهنگ خوبی هست یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همون باشه یه کار آروم خیلی قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میگم چون اسمش چیز دیگه ای بود نمیتونم قطعی بگم اونه
یعنی میشه تنظیم خودش باشه!!!(sm58)نقل قول:
نه احتمالا همون قربانپور تنظیم کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه ک ایندفعه با دوتا آدم اسم و رسم دار کار کرده و این میتونه شروع خوبی واسه کارای قویتر از شادمهر باشه
قربانپور تنظیم کننده نبوده تا الاننقل قول:
در هر صورت اگه تنظیم کار خود شادمهر نباشه این اهنگ هم یه چرتیه مثل بقیه
فکر کنم تو همین ماه رفته اف ال یاد گرفته قربانپور خودشم تنظیمش کرده(sm2)
قربانپور قابل قبوله
اهنگساز خوبیه
فضای آهنگ؟؟؟
آرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل تنظیم شادمهر باشه میشه امیدوار بود، چون از طرفی قربانپورم یه جورایی تو سبک شادمهر میسازه. همانطور که رابطه کار خوبی بود اگه اینم خودش تنظیم کرده باشه میتونه خوب باشه. که البته با انگیزه بالایی(!) که از شادمهر دیدم بعید میدونم کاری کرده باشه(sm120)
شعرهای محسن شیرال خوبه مخصوصا همین خوبه ابیکه واقعا زیبا بود.
دقت نکردی صفحه قبل گفتم زحمت تنظیم رو هم حسین اقا خودش متقبل شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه!! پس هیچی بریم خونه هامون(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اولین تنظیمش با شادمهر؟ چه شود (sm1) هنرمندای با تجربه اش که به کل گند زدن به کارنامه هنری شادمهر، حالا اینکه تو تنظیم بی تجربه است (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ملودی سازی هاش که تا الان قابل قبول بوده شاید تو تنظیمم با استعداده ... فقط باید صبر کرد اما من که اینقدر ناامید شدم منتظر اتفاق خوبی نیستم
یه چندتا تنظیم معمولی و ابتدایی برای خودش زده تو اینستاگرامش میتونی دموهارو گوش بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 100 درصد نیست تنظیم هم کار خودش باشه ولی احتمالش خیلی زیاده
هرچی ک هست این تیم از تیم قبلی خیلی بهتره
اینا که تیم نیستن فقط دارن همکاری میکنن حسین قربانپور همیشه ترانه سراها و تنظیم کننده هاش عوض شدن .. محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm111)
وقتی که دنیا رو تنها با من میخوای
از هر طرف برم بازم باهام میای
به قدری بی هوا امروز هوای حالمو داری
که جز عاشق شدن راهی جلوی پام
نمی زاری
ووووییییی چه عکسی...(sm127)(sm58)
مشکل اینجاست شادمهر ترانه های خوب ترانه سراها رو نمیگیره همیشه دنبال سطحی ترین ترانه هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر که خوب نیست ولی شاید شادمهر خوب اجراش کنه
محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست...
بالاخره ما نفهمیدیم چی شد (sm2)
ما که فهمیدیم... مشکل از گیرندهاس(sm120)
به نظرم این قضیه ترانه های سطحی وقتی خوب بود که موزیک و تنظیم خودش بود و کارو میکشید بالا. اما الان که خودش کاری نمیکنه بهتره حداقل ترانه ها در سطح عالی باشهنقل قول:
کسی با تو نبود... خودتو دخالت نده لطفا...نقل قول:
شادمهر بیا ببین چه چیزا میگن اساتید (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه مشکل من نیست مشکل از خودته (sm2)
جوابتون رو بالاتر دوست خوبمون ebihamed داده اگه اونو میخوندی اینو نمینوشتی
آرش محرابی و محسن شیرالی ترانه سراهای بدی نیستن یعنی خوبم نیستن و در سطح متوسطن و اگه بخوان میتونن جزو بهترین ها باشن چون با استعدادن اما فعلا نخواستن و تلاشی نکردن اما استعدادش رو دارن و از خیلی ترانه سراهای سطحی دیگه بهترن، ولی حتی اگه خوب هم باشن شادمهر ترانه های ضعیفشون رو انتخاب میکنه حالا یا شادمهر یا مدیر برنامه هاش نمیدونم مقصر کیه ...
در ضمن با وجود اینکه ترانه سراهای بدی نیستن اما نمیشه با روزبه بمانی یا افشین مقدم یا جنتی عطایی یا نیلوفرلاری پور و حتی حسین صفا هم ردیفشون کرد .. مونا برزویی هم اگه کتاب تقدیرش رو خونده باشی ترانه های طلایی بسیار خوبی داره و جزو برترین هاست اما شادمهر اومده این ترانه هاشو خونده :
وقتی که بیداری آرومی انگاری
وقتی خوابی پیرهن من روته
مهم نیست چی میگن راجع به تو با من
دوسِت دارم به خودم مربوطه
دیگه اینقدر توضیح لازم نبود اما خب ....(sm35)
بیخیال (sm10)
بنده خدا دخالت نکرد فقط گفت من فهمیدم ... و دمش گرم که فهمید (sm127) .. دم خودتم گرم . خب قرار نیست همه مثل هم باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که مارو به عنوان اساتید قبول داری یه نقد هم به خودت دارمنقل قول:
تاپیک برای این ایجاد شده تا خبرهامون یا نظرهامون که میتوه هم مثبت باشه هم منفی و نقدهامونو اینجا مطرح کنیم وگرنه هدف از اومدن به تاپیک چی میتونه باشه؟ شما که هدفت فقط نقد نظرات کاربراست و معلومه کلا برای تفریح میای اینجا .. اگه خبری داری یا نظری داری یا نقدی داری میتونی اینجا و بین هم سلیقه هات که همه طرفدار شادمهرن مطرح کنی و کمی تو تاپیک مفید باشی .. اینجا کسی با دیگری پدرکشتگی نداره و هممون از دوست داران شادمهر و سایت خوب موزیک باران هستیم و سلیقه ها متفاوته و به جای مسخره کردن دیگران خودتم فعال باش و قرار نیست نظراتمون یکی باشه و نظر شمام برای هممون محترمه(sm176)