سیاهی شب روزای خوبو به خاک سپرده (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیاهی شب روزای خوبو به خاک سپرده (sm50)
منتظریم بابک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
(sm111)
پیامهای بازرگانی (sm2)
چه هوس مشروبی کردم امشب اونم از نوع سگی (sm50)
ارادتمند شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بابک نگفته بودی بسیجی هستی
بقیه اموزش چی شد بچها منتظرن
(sm196)
روزگاریست ،
که هم صحبت من ،
"تنهایی" ست ... (sm50)(sm27)
(sm179)
بابک من آخرین ورزن رو نصب کردم ولی چیزی تو سمت راست پیدا نمی کنم
احتمالا مال تو قدیمیه شاید فرق داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ماله تو قدیمی
فک کنم باید از یه جایی بری فعالش کنی تا بیاد تو تنظیمات یا اون گزینه های سمت چپ
دمت گرم الان درست شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا برم سراغ اون ؟ جدیده که بهترهنقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ولش کن فقط بلده بخنده به حرفای بقیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همون طور که گفتی گذاشتم روی blend channels اوکی کردمنقل قول:
پلی کردم صدا فرق کرد بعدشم سیو کردم که اینم داشته باشم .
خوبه دمت گرم (sm127)
بابک جان ممنونم نصب ندارم و اخرشب ردیف می کنم و آموزشتو جلو می رم (sm176)
تو حالت خوب نی(sm2)نقل قول:
این پاییز
همان کنار تو بودنش
جذاب است!
من بدون تو میتونم زنده بمونم
ولی با تو میتونم زندگی کنم
تو فرق زنده بودن و زندگی کردنی..
بابک جان سپاس (sm10)
امشب که نشد باشه برای فردا
یِ روزی میریُ میدونم اون روز نزدیکِ...
نه بابا چه دردسری .. (sm127)نقل قول:
فقط اگه میگفتی پنجره کنترل بهتر میشد (sm51)
جدا از موسیقی اگه هر کسی تجربه هاشو در اختیار دیگران بذارهه کمتر میشه اشتباه کرد (sm50)
میگم اگه یه وقتی پولی دستت اومد سعی کن یه سیستم خوب بگیری
آخه حیفه تو از همه ما بهتر میتونی موسیقی رو درک کنی
همیشه خوب باشی .. (sm127)
بابک فقط این waterfall رو پیدا نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خودتو سرزنش نکن همه ی ما اشتباه داشتیم تو زندگی(sm134)
بابک برای آلبوم زمزمه ی مازیار این مسیر رو رفتم
Effect.Channel Mixer.Presents.Blend Channels.Wav
من هی به تو فک کردمو موهام سفید شد(sm74)
ای روزگار (sm81)نقل قول:
تشکر بابک(sm176)
اگه بازم وقت و حوصله داشتی سر فرصت بازم توضیح بده تا کامل تر بدونیم
صابر کجاست (sm29)
نقل قول:
چشمت بی بلا (sm176)
فدات بابک جان(sm127) . خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم . (sm10)نقل قول:
ورژنی که داری رجیستر نیست هم قدیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای اینو نصب کن به نظرم خیلی بهتره رجیستر هم میشه با سریال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته همیشه بدی و خوبی هاش رو دوش آدمه اما نباید برای این یاداوری ها خودتو اذیت کنی و سرزنش کنی همین که از اشتباهت درس گرفتی خوبه
نقل قول:
همینو نصب کردم اخطار داد که ورژن ویندوزت64 بیت نیس!!!!! منم سرچ کردم ی 32 نصب کردم
نقل قول:
مرسی... 64بیت برای سیستم معیوب و قدیمی سنگینه همین 5.70رو باید نصب کنم البته اگه تو نت گیر بیارم!!!!
منظورم کرک شده بود