فرهنگ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
فرهنگ (sm50)
یه لقمه غذای مامانو و دیگر هیچ(sm50)
سید جلال و بنگر (sm88)
خلعت اوسگل رو هم بیاره پنگوئن رو هم بیاره ذخیره سوشا ، رامین رضاییان (sm1)
(sm70) باز این اسکل فنلاندی شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی و رونالدو رو هم بیارین آخرش سقوط میکنین(sm2)
من چون حجم حرومش کردم زوری زوری نشستم دیدمش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)
Game of Thrones special effects
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب بود (sm2)
تو بده بیاد کاریت نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)مگه رمضون داره میاد تبلیغ میکنن
خوب ما بریم
مثه اینکه مزاحم شدیم
نمیدونم چی ما کیف کودکیش لبریز کینه بود(sm120)
اصن من 15 ساله و خالی بند ( البته بابای 15 ساله و خالی بند ) هیچی دیگه 14 سالمون بود ازدواج کردیم و 15 سالمونه داریم بچه دار میشیم
ایشالا افسردگی ها هر چه زودتر برطرف بشه
بچه نیستم که قهر کنم (sm120)
میدونم امیر با من قهره ولی عذرخواهیم ملسه(sm10)
شاد باشید و پر انرژی و دخانیات کمتر مصرف کنید (sm120) افسردگی میاره