(sm2)محسن لاشی از اون ور پخ میده میگه تاپیک بزن برای البوم شب اسم البوم رو میگم از این ورم اکسپت نمیکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)محسن لاشی از اون ور پخ میده میگه تاپیک بزن برای البوم شب اسم البوم رو میگم از این ورم اکسپت نمیکنه
اگر من دوباره اراده کنم به جواب دادن و دادن پستای طولانی شما که سهلین بزرگ تر از شما هم حریفم نمیشن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله نداري خودتو تست كني من چيكار كنم آخه (sm172)
(sm2)موسیقی ما کلینیک زیبایی زد
صلاح در اینه تو جلو چشم نباشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با موری و سارا نسبت داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه اون اوایل بازدید سایت پایین بود و هر آهنگ 500 تا بازدید بیشتر نداشت . مورتوض به بنر زده بود اون بالا که میان سایتو هک میکنن بازدیدا رو کم میکنن(sm2) بعدشم که فروم زدن ، هنو چند تا تا تاپیک بیشتر نزده بودن ، من تاپیک عکس بازیگر زدم که دو ساعت بد مورتوض پاکش کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصارِ قصار میفهمی ؟! (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)منم همین تصورو میکنم جهاد خاموشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیاده آخه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]