تازه رسیده به راه اریان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه رسیده به راه اریان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من فكر كنم دارم اواتارتو اشتباه ميبينمنقل قول:
ازت نااميد شدم ميلاد(sm2)
توقع شعورو از چ کسی داریا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر هجوم حملات از تمامی مناطق زمین رو داشته باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کیفیت flac از کجا اوردین
خب تو كه ميدوني حجوم هيچ جنبنده اي به تخمم نيست (sm2)نقل قول:
تو هم ميترسي بيا پشتم(sm2)
چند بار باید گوش داد هر بار گوش میدی میگی بازم بزنم پلی خیلی شعرو خوب خونده حال کردم خدایش دمش گرم (sm10)
کار قابل قبول رو باید گفت به نظر من خوب بود ، خارج از شوخی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا داریم میگیم میخندیم اخه کی به خوب یا بد بودن اهنگ توجه میکنه هرکوفتی میخواد باشه(sm2)نقل قول:
خوب بود. خوشمان آمد (sm132)