محمد حیدری ...(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد حیدری ...(sm172)
شماعی زاده امشب یه تیکه برگشت گفت خدابیامرزه لیلا کسرا رو بعد حرف هایده شد گفت خدا بیامرزه هر دوشون رو بعد یاد آندرانیک افتاد برگشت گفت خدا هر سه تاشون رو بیامرزه دوباره خودش به خودش گفت چی دارم میگم من (sm25)
محکم بشین دلم این دور آخره (sm50)
هادی بپر تو آغوش اسلام(sm42)
پر بریز ای هدهد هادی!
از سفر خیری نخواهی دید....
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا رفتم برای آپلود . . . (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر زاویه نگاه میکنم به اینا نمیخوره کودک کار باشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مجبور نیستم برم کوره آجرپزی کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)me tooنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی واقعا این جبر جغرافیایی به حساب میاد که یه شخصیتی مثل محمد حیدری الان تو خاک غریب داغون افتاده باشه ولی یکی مثل صفاریان تو کشور خودش ، خودش به خودش جایزه بده و مو بکاره و کلاه بزاره و صحیح و سلامت زندگی کنه
من دارم مثال میزنم که اونارو ببین چقدر سختی میکشن با این سننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو احساس نداری (sm70)
یا مثلا خیلی از هنرمندای تاپ لس آنجلس پول ندارن سالی یه سینگل بدن ، ازونطرف بعضی هنربندای درپیت داخل هر شش ماه یک آلبوم مجوز دار (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون از این بنده خدا ! حداقل احترام سنشو نگه دار (sm2) 40 سالشه (sm59)نقل قول:
مال جانی هم 40 سانته دلیل نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شال و کلاه کن آسمون خیسه
چترتو وا کن گریه بارونه
حال و هوای برگ ریزون چشمات
هه ! پاییزم نمیدونه
(sm50)
Fu-ck Behrouz Saffarianنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
دنیای من تاریک و غمگینه
بار جدایی خیلی سنگینه
هر کس که از حالم خبر داره
از شونه هام این بارو برداره
(sm50)
تو همه قسمت هاش هم این شهرام شبپره ی لومپن حضور داره هفته دیگه هم میخوان بهترین هاش رو نشون بدن (sm3)
(sm3)نقل قول:
اینجا هم هوا خیلی گرم شده ک...ی...ر تو روحت صفاریان
(sm2)نقل قول:
کورتوا (sm2)
دلم تنهاست دلگیرم
همش حس میکنم دارم بدون عشق میمرم
دلم تنهاست مجبورم
فراموشت کنم حالا که از چشمای تو دورم
(sm50)
مرا پرسی که چونی بین که چونم
خرابم بیخودم مست جنونم ... (sm50)
پری رویی مرا دیوان کردست
مسلمانان که میداند فسونم ... (sm50)
ز هجرت میکشیم بار جهانی
که گوی من جهانی را ستونم ... (sm50)
ز صورت کمتر از نیم ذره
ز روی عشق از عالم فزونم ... (sm50)
یکی قطره که هم قطره است و دریا
من اشکال ها را آزمونم ... (sm50)
درون خرقه صدرنگ قالب
خیال باد شکل آبگونم ... (sm50)
غلط گفتم مزاج عشق دارم
ز دوران و سکونت ها برونم ... (sm50)
باز شروع کرد (sm2)
(sm50)
لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
الغوث الغوث(sm128)
کیو(sm120)نقل قول:
تو (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال آلبومای اپیکا ، اپث ، متالیکا (sm118)(sm118)
چه شود (sm88)