(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
خبر خوب برای طرفداران #سیاوش_قمیشی؛ موزیک ویدیو و آهنگ جدید سیاوش عزیز به نام "محبت"
دوشنبه شب همین جا انحصاری از #رادیوجوان و دیگر شبکه های تلویزیونی معتبر. اندکی صبر، سحر نزدیک است!
احسان علیخانی و الکس فرگوسن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام رضا:سرعت ندارم باز نمیشه ّرو بخواب
(sm30)
هه شونصد ماه از انتخابات افغانستان گذشته،امروز تازه رئیس جمهورش مشخصشده،اینا دیگه کین
(sm2)(sm2)
22 20 لهستان
قدای اون اشکات بشم من (sm74)
اقای جنتلمن (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای ممر باشم تا روز آلبوم نظرارو میبندم(sm25)
مایلی کهن:سحر خیزی پیش کش،کیروش در ورزشگاه ها نخوابد.
اینم قربونش برم تو همه چیز صاحب نظره
25 23 لهستان
ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺻﺪ ﻭ هیجدﻩ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﺳﻼﻡ،ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ
ﻫشتاﺩ ﻭ ﭘﻨﺞ
ﺑﻔﺮﻣﺎﺋﯿﺪ.
گفتم ﻫشتاﺩ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﺳﺖ ﺁﺧﻪ؟ ﻫشتاﺩ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺳﺎﯾﺰ
ﻣﻤﺴﺖ!
قطع کرد بی شعور!!!(sm98)
حاژل
عمرا بدونين چيه
علي دايي در روز اول مدرسه (sm120)
ست چهارم 5 5
خدا کنه برزیل به خودش بیاد
الان ساعت یک ساعت اومد عقب یا فردا شب باید بیاد عقب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب
الان اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 24 سی شهریور دیگه
سلام
رضا الآن باید بیاد عقب دادا
11 9 لهستان
تبليغات یه رشتي براي pmc:
.
.
.
.
.
.
.
اینجارشته؛
امشب شب اول عروسیمه؛
اینجا اتاق خواب ماس؛
این تخت خواب ماس؛
و اونم زنمه
يه دفعه بيست نفر اززير تخت و تو كمد ميپرن بيرون ميگن.: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I LOVE YOU PMC
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به عبارت بهتر سی شهریور عقب کشیده میشه ولی از سی و یکم یه جورایی اجرا میشه.
من کلا نمیدونستم
***رشتیارو نخور..خفه میشی
(sm174)نقل قول:
15 14 لهستان
رضا خوش به حالت از فردا میگن شمال بارون میاد.قدرش رو بدون
18 17 برزیل
اومدم دستشویی نشستم بعد 5 دقیقه زور زدن یادم اومد واسه مسواک زدن اومده بودم!!
نخند، تو مشغله ذهنی منو نداری!!من نتم مخابراته میفهمی ؟؟؟؟مخاااااابرات(sm172)
21 21
لهستان قهرمان جهان شد.
good night children
یوسُف (sm50)
هي مياد ميگه يوسف
باع
دزیره (sm50)جز (sm50)وصیت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شر گفتن راحته
لینک دادم که (sm25)
کرد مارونقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجا دادي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ كن. دمت گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm81)
اوسکولیه باو سرکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مسلط باش به اعصابت عزيزم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]