اون یکی هم یاد گرفت شکلک سیگار بزاره(sm2) اصن بهش نمیاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون یکی هم یاد گرفت شکلک سیگار بزاره(sm2) اصن بهش نمیاد (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبن سلام میرسونن(sm120)
فردا کنکور(sm173)
موفق باشی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 2 سال دیگه کنکور دارم (sm120) من اسی ( خالی بند ) 15 سال دارم (sm2) برنامه ی امشب سینماهای تهران و شهرستانها (sm120)
ممنون(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید جهان (sm118)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51)
یعنی کا اگه یوزر الکسی لالاس پاک نمیشدا ، برنامه ها داشتوم بوراش کا (sm51) از بازی ایران آمریکا گرفته تا خاطرات در ابودان (sm51) کاری میکردوم که اون 11 تا مهمان بوشن 1100 تا کا (sm51)کاری میکردوم افسردگی بورا چند دقیقه هم شده ها از اینجی رخته بربونده کا (sm51) گاهی اوقاتا نمیتونوم از خنده بوخوابوم (sm51)منزلو عاصی کردوم از خنده های تو خوابا کا(sm51) بایدا یه دفترچه بخروم که این چرت و پرتایی که به ذهنوم تراوش موکونه رو یادداشت کونوم یادوم نره کا (sm51) عینهو ایی شاعرا شدوم که یهو کسشر بهم نازل موشه کا (sm51)
نظر سنجی همراه با جوایز نفیس
از بین دو گزینه زیر یکی را به عنوان جایگزین یوزر فعلی بنده انتخاب کنید :
1- اسی خالی بند
2- بابا اسی
لطفاً گزینه مورد نظر را همینجا ارسال کنید