درکت را به من نده... درکت را به من نده لطفا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درکت را به من نده... درکت را به من نده لطفا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه معلومه که کاملاً با سیستم پیشرفته ی چاپیدن مردم آشنایی کامل داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورجه وورجه واسه دیشب بود الان حتی حال نداره درک کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط پیش از اذون اون هم در ایام ماه رمضان هستم اگه خواستی بگو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها... این یکی رو درک کردم (sm70)
باشه ولی به شرطی که وقتی نوبت خوندن من توی حموم شد تو تنها میهمان افتخاری من باشی... یعنی به من افتخار بدی و بدی (sm2)نقل قول:
بی شک تو دل به دادن نمیدی (sm2)
خو حالا (sm70)نقل قول:
بالاخره یه عمرِ داریم چاپیده میشیم هرکس دیگری هم بود اوسا شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم تو ارزششُ داری که یه روز روزه ی واجب رو حرومت کنم اشکالی نداره پدر سوخته (sm2)نقل قول:
باریکلا... (sm120)(sm19)
قلیون در ماه مبارک؟! (sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm197)
اوس نوید چرا اینقد دیر اذون مغرب میزنن (sm2)نقل قول: