اپث رو دوست میدارم کاراشون خیلی خوبه (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اپث رو دوست میدارم کاراشون خیلی خوبه (sm59)
از همه مهمتر هموطن زلاتان تشریف دارن (sm59)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
.
.
.
در ابر چشم های تو می میرم
در من ببار یاور ناهمخون!!
تنها خودت مقیم جهانم باش....
(sm50)
.
.
.
سال ها سال، هی غزل گفتم؛
هی سکوتِ تو را صدا کردم؛
آخرش از میان قافیه ها
به دو سیگار اکتفا کردم
سال ها سال، پیشه ام این بود
تیشه به ریشه ی خودم بزنم
پشت سیگارهای پی در پی
در خیابانتان قدم بزنم
سال ها سال پیشه ام این بود
در بهارِ شما درخت شدن
آنچه می خواستم، به من دادند:
با تو یا بی تو، تیره بخت شدن
می روم با نخواستن هایم
تیشه بر ریشه ی خودم بزنم
در خیابان تان -چنانکه گذشت-
می روم باز هم قدم بزنم....
.
.
....
(sm81)
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیال آپه مگه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
دیگه زیر این ننگ نخواب شرکتو عوض کن هر چی شده
(sm74) یادم اومد سرعت دانلود 1 بود وقتی میرفت روی 5 بال در میاوردم
اهنگای 128 اون موقع عالی حساب میشدن همه ogg میذاشتن کم حجم باشه(sm50)
(sm172)
سلام، خسته نباشین دوستان. از این خانم سحر محمدی که سبک موسیقی سنتی و مقامی ایرانی میخونه کسی آلبومی داره یا میتونین راهنمایی کنین آلبومشو بخرم یا دانلود کنم.
کلا یه کالکشن داره 6 تا آهنگه - سه تا هم با گروه ماه بانو خونده - تو گوگل بزنی راحت برات میاره همشون رو
پس هنوز آلبومی ریلیز نشده ازش. جالبه که صحبت از ترانه هایی بود که خارج از کشور میخوند...
همشهری جوان نسخه pdf ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرو خرامان منی ای رونق بستان من ... (sm27)
مرسی حرفای جالبی این مجله داره. دستت درد نکنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm10)
ببین چقد بدبختیم تو رو خدا اونورا همه دارن 24Bit گوش میدن اونوقت ما داریم از بیپ تونز به قیمت سی دی صوتی ( **** اودیو سی دی هم که موجود نیست) برای mp3 هزینه پرداخت میکنیم...!!!
الان شده 3 کیلوبیت (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
عجب صبری خدا دارد
(sm2)
هادی شاید نویز داری یه اسکرین شات از کنترل پنل مودمت بزار
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
خواستن همیشه توانستن نیست
من تو را می خواستم، توانستم؟
لب داشتم بوسه خواستم، توانستم؟
دست داشتم، آغوش
توانستم؟
گاهی خواستن توان ندارد
زورش به رفتن، نبودن، نیست شدن
نمی رسد که نمی رسد!
من ساده می گویم
اگر چشم هایت مرا می پسندید
کارهای عجیب می کرد
دیوانگی های عجیب و غریب
چیز زیادی نمی خواستم
فقط سری که شب ها روی سینه ات بخواب رود
روزها زود بلند می شدم
و آنقدر دوستت می داشتم
که نفهمیم چگونه پای هم پیر شدیم.
من تو را برای پایان خستگی هایم
نمی خواستم
فقط می خواستم
جای آه!
دهانم گرم اسمت باشد
"عزیزم"هایی که قبض برق خانه را
پرداخت نمی کنند اما
کاری با چشم های تو می کنند
که اتاق شب هم نور داشته باشد!
من خواستم دوستم داشته باشی
باشی...
همین!
من همین کار ساده را از تو
خواستم
توانستی؟
توانستم؟
رسول ادهمی
(sm27)
این فیلم کجا بود من ندیده بودم تا حالا .. (sm228)
2004 Million Dollar Baby
پر پر کرد مارو نصب صبی .. (sm88)
سال 2004 چقد فیلمای خوبی اومده بود .. (sm74)
داورو (sm120)
داور عالیه (sm2)
همچنان داور (sm2)
داوره هر چی بهش میگن قبول میکنه (sm2)
یا حضرت عباس نیم ساعت وایسادم تا سایت لود شده (sm178)
ازینجا منظورته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)سایت عکسم باز نمیشه برام مجبور شدم ازینجا آپ کنم
(sm81)
(sm1)
عکس امضام داره یواش یواش میاد پایین کامل میشه (sm81)(sm2) به دادم برسید (sm172)
(sm2) (sm81)
کاش عکس از سرعت دانلودم 3 کیلوبایت ببرم شاتل شاید دلش به حالم سوخت وصل کنه برام (sm81)(sm2)