حرفی بزن تو ای دردآشنا ،
حرفی بزن ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفی بزن تو ای دردآشنا ،
حرفی بزن ... (sm172)
چه عکسی (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی از این کاورای اهنگ داری بفرست برامون باکیفیتشو من تو سیستم قبلیم داشتم ب فنا رفت
من دارم هم از داریوش هم از گوگوش برات میفرستم...جلد صفحه منظورمه...
ندارم به جان تو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند میفرسته برامون (sm128)
- (sm50)
آره یه دوره سیبیل میذاشت قیافش تخیلی میشد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش ریش و سیبیل میذاشت بهتر بود...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و قبل تر
جالبه سهند همه خوانندهای ترک از سنین نوجوانی معروف شدن
کیرمیزی چی دیگه (sm2)
ماهسون قرمزی گول...
آره...از اون طرف زود تموم شدن.مثل گونل...ماهسون خودش گذاشت کنار به دلایلی...نقل قول:
نمی دونستم ماهسون گذاشت کنار!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نسل قبل کمرنگ شدن در عوض مث ایران مث چی خوان عنده ریخته(sm120)
خب باس زیر میز باشه دگه ک ی ر رو میزی نداریم ک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح دارم تو سایتا می گردم دریغ از پیدا کردن آرشیو تقرییبا کامل از موسیقی گیلان(sm50)
در حق موسیقی بومی جفا شده(sm172)
امیر از ناصر رزازی چیزی نداری ؟
خواننده کرد زبانه از پارس ویدئو چند تا آلبوم داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm59)
خیلی خوبه(sm50)
یار شیرین سخن م
یار شیرین سخن م
نمیشه ازت دل بکنم
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی کجایی خوبی ؟
اگه پیشنهادی برا دانلود دارین بگین نخ سوزن سریال ... (sm120) دیگه نمیدونم چی دانلود کنم (sm120)
Big Little Liesنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Taboo
The Young Pope
13 reasons why
دمت(sm127) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا رو ندارم تک فصلم هستن خوبه (sm120)
یه مشکلی هم که در مورد اکثر سریالای چند فصلی هست اینه که نمیشه فصلای اولشون رو 720 گیر اورد (sm178)
کدومه بابک نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Young Pop 720نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Taboo 720
It Happened One Night (1934)... عجب فیلمیست
اون موقع می گن صدام بد بود و بعثی بود دگه الان همه چی خوبه(sm50)
امان از جهل(sm172)
واقعا امان از جهل (sm50)نقل قول:
حال خراب . . . (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تقریباً یه هفته ای هست هِی مشکل درست می شه . . .
یعنی خودم برای خودم مشکل درست می کنم . . .
در گیری با خونواده . . . رفقایِ شیری . . . دانش گاه ... . . . بی حال شدم . . .
چه غریبانه رفت حامد هاکان
داخل مراسمش هیچکدوم از هنرمندان چهره شده نبودن حتی یگانه و چاوشی هم نبودن
قطعه هنرمندان هم نذاشتن دفن بشه (sm50)
سریال جدید تلویزیون . . . (sm50)
چت ... (sm50)
2008 The Reader ... (sm127)
2004 The Hours ... (sm74)
(sm27)
(sm50)
(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیر . میگذره این روزای بد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای تو بودم یه مسافرت می رفتم حتما تو روحیه م تاثیر میذاشت
چند وقت برو شمال لب دریا (sm50)
(sm50)