بی خیال جنجال درست میشه سلیقه ها متفاوته میاد گوش میدیم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی خیال جنجال درست میشه سلیقه ها متفاوته میاد گوش میدیم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)انشالله سلامت باشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کاش ترانش کوتاه نباشه
این قضیه خوب و شاهکار و اینا که سلیقه ای هست
یکی خوشش میاد میگه شاهکار یکی حال نمیکنه میگه افتضاح یکیم میگه خوب بود... یکی میگه بد نبود.
هرکی ی فازی میگیره با اهنگ دیگه
حالا بزارین بیاد انشالله هرچی که هست ی حال درستی به هممون بده .. ی فاز خوب.. همین کافیه(sm50)
من از حرفای احسان اینجوری برداشت میکنم ک آهنگ مثل آهنگ آینده باشه ک خیلیا ازش انتقاد کردند خیلیاهم گفتند عالیه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم میرم گفتم دیگه خبر نمیزنم (sm120) بازنشستگی(sm120)
منم میگم برو بمیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصن حرفای منو نشنیده بگیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) بی تلبیت (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی به جند برد رسیدین؟(sm2)میترسم سال دیگه هم همین سوال رو بپرسم و همچنان ادامه داشه باشهنقل قول:
احسان چند تا شد(1395/10/10)... احسان با بچه تو بغل: ی 100 تایی شده.. دیگه امار از دستم در رفته(sm2)