بی او دنیای دیگری وجود نخواهد داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی او دنیای دیگری وجود نخواهد داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و میلاد دو هفته دیگه بگذره همین وسط ترتیب همدیگه رو میدین ، یکم حجب و حیاتونو بالا بیارین باووونقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ما میریم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسفردام میانترم داریم لاشم باز نکردیم هنوز!!!
دقیقا .... تازه الان روز خوشمونه .... همچین پوستی بکنه ازمون این زمونه که دلمون برای این روزها تنگ بشهنقل قول:
من که کاریش ندارمنقل قول:
دو روزه کرده تو من در نمیاره
چکارش کنم خو؟؟؟
بخدا منم پنجشنبه میانترم محاسبات دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول خودت لاشم وا نکردم اصن یه وضی
آقا توی این 2 روز همچنان داخل بوده ؟ بابا پوسیده که ...!!!نقل قول:
نقل قول:
بدِ به فکرتم
(sm127)
هنوز در حال بررسی هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این حد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
آدم همیشه باید یه دوست دختر داشته باشه که وقتی با مادرش دعواش میشه بهش زنگ بزنه بگه از زندگیم گمشو بیرون من و تو تفاهم نداریم بای :**(sm27)
منم برم پی درس و مقش(sm50)
برو بخون رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم عجیب تنگه ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو رفیق (sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس سیکس شده 2,345,000 تومن ... با این وضعیت نزولی قیمت تا آخر ماه میتونین برین لپ لپ بخرین ، اس سیکس توش جایزه بگیرین
همش عاقبت نداشتنه رادیو هستش ، فک کن انقدر پول گوشی بدی ، بعد جرات نداری با یه گوشی 300 تومانی کل بندازی چون اصن رادیو نداری (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی چند هفته 500 تومن افت قیمت داشته ... خب این نشانه ی کم اوردن و مزخرف بودن گوشی میدهنقل قول:
آیا میدانستید اگه شهرام شپره تو ژاپن بود
.
.
.
.
.
.
.
.
ژاپنی ها از حرکات سرش برق تولید میکردن؟!
صندلی عقب تاکسی نشسته بودم و هوا هم خیلی گرم بود. خانومه کنارم نشسته بود. با اشاره بهم گفت: ببخشید میشه بکشید پایین؟
گفتم: میخوای بخوری؟
گفت: کثافت منظورم شیشه بود
گفتم: بیشعور منم منظورم باد بود!(sm59)
استاد دانشگاه رشته پزشکی در حال کشیدن آلت زن بود تا بتونه از روش درس رو توضیح بده .
یهو دختر تهرانیه میگه: استاد اینجاش مشکل داره خراب کشیدی !
استاد هم که آب شده بود از خجالت دوباره کشید.
یهو باز دختر تهرانیه میگه: استاد اونطرفش خرابه.
ناگهان لره از ته کلاس داد میزنه: خانم کــــــــــــــس شما مشکل داره و گرنه استاد خودش چهل ساله کــــــــــــــســـــــــ ـــــکشه
������������������������������������������
استاد دانشگاه رشته پزشکی در حال کشیدن آلت زن بود تا بتونه از روش درس رو توضیح بده .
یهو دختر تهرانیه میگه: استاد اینجاش مشکل داره خراب کشیدی !
استاد هم که آب شده بود از خجالت دوباره کشید.
یهو باز دختر تهرانیه میگه: استاد اونطرفش خرابه.
ناگهان لره از ته کلاس داد میزنه: خانم کــــــــــــــس شما مشکل داره و گرنه استاد خودش چهل ساله کــــــــــــــســـــــــ ـــــکشه
😂😂😂😂😂😂😂
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پير كـــــــس چيست؟!
.
.
.
.
.
.
.
پيركـــــــس نوعي ظرف شيشه اي است، خاك تو سرت با اين تلفظت.
حتما دانشجو هم هستي خير سرت؟!
شعار روز مرد...
نه شرت میخوایم نه زیر پوش
فقط بزار بره توش....������(teeth)(wink)
شعار روز مرد...
نه شرت میخوایم نه زیر پوش
فقط بزار بره توش....😝(teeth)(wink)
صندلی عقب تاکسی نشسته بودم و هوا هم خیلی گرم بود. خانومه کنارم نشسته بود. با اشاره بهم گفت: ببخشید میشه بکشید پایین؟
گفتم: میخوای بخوری؟
گفت: کثافت منظورم شیشه بود
گفتم: بیشعور منم منظورم باد بود
این دیگه اخرشه منفجر میشید از خنده
پیج مشکلات جنسی
باسلام. پسری 27 ساله هستم که طول دولم 38 سانته و فردا شب عروسیمه
از الان استرس دارم فردا شب که میرم حجله ایا 38 سانت دولم واسه ارضای عروسم کافیه؟؟؟ ناراحت نمیشه و یوقت بهم بگه التت کوتاهه و ازم بدش بیاد؟؟؟؟
لطفأ راهنماییم کنین
اما جوابها
.
1- ازیتا Left the chat
2-لوله راه اب خونه ما گرفته .. فنری چند میگیری بازش کنی دیــــــــــــــوث
3-کــــــــــــــسکش 27 سالته هنوزمیگی دول؟؟ من اگه اون کیرو داشتم نقش اول فیلما الکــــــــــــــسیس تگزاس بودم
4
5-ممدی ام از اصفهون!! تو کا تا بخوای با اون *** جق بزنی ی صابون کامل حروم میکونی دادا!!!
6-داداش کیــــــــــــــرت تو کــــــــــــــــــــــــ ــــوس خــــــــــــــارمادره بدخاهای من
7-ناموسأ تو صبحا چقد معطل میشی تا کیــــــــــــــرت بخوابه؟؟؟!!!!
8-داداش فقط عروس خانم مشکل قلبی داره یجور اروم از بغل قلبش ردش کن بره
9-فقط یوقت ندی برات ســــــــــــــاک بزنه که معده ش رو قطعأ میخارونی...
دیدن نوک ممه زیر مانتو
مث بوی کباب از پشت مغازس..
ادمو داغون میکنه لامصصصصصصب!!!
درس کجا بود (sm50)نقل قول:
سامی به کل مزخرفِنقل قول:
نقل قول:
پس کوجا شده بودی؟
پسرخالته مگه درجا صمیمی شدی (sm70)نقل قول: