غریبانه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد
نمایش نسخه قابل چاپ
غریبانه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والّا فعلاً به دلایل مختلف نمی تونم برم سفر . . .
چیزی که خودم الان شیش ، هفت ماهه که دم بالشم تنهاییه . . .
یه مدّت می خوام هیچ آشنایی دور و برم نه باشه . . . نه خونواده نه مثلاً دوست . . .
توی یه اتاق 2 در 3 خودم باشم و خودم و کارام . . .
همین .
امشب حال مرا تو نمیدانی (sm172)
خیلی دردناکهنقل قول:
(sm50)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی فرشته ی زمینی همیشه دنیا همینه (sm81)
هر کی هر چی رو نداره اونو توی خواب می بینه
اینا از افسرده گیه . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه جورایی دوست داشتم کسی نبود دور و برم
فک کنم به ایکه کجای زندگی م و به کجا میخوام برسم
اگه میخوای جدا زندگی کنی و خانواده ت مخالف هستن باید بشون حق داد
میشه یه دوست بدو بیخیال شد تا همیشه ولی خانواده نه ..
حالا تو این تنهایی نت هم شامل میشه ؟
- (sm50)
- (sm50)
از اون بدبختیهاست که دورس بشو نیست اما هر چی باشه خورشید پشت ابر زیاد طاقت نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تا حدودی موافقم با حرفات . . . افسرده گی . . . شاید . . .
با نت مشکلی نه دارم . . . فقط وقتی دیگه نه تونم روی صندلی و پشت میز به شینم خب طبیعتاً کاری به کامپیوتر نه دارم . . .
ام شب فازم دقیقاً این آهنگه . . . به گوشش . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریلکس با علف و زاناکس . . . (sm50)
پاييز ناگوارتري دارد
برگي که از درخت نمي افتد
(sm50)
غصه نخور عزیزم که زندگی همینه (sm50)
میلاد یوزر قبلیت farhad on 10 بود درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دووم نمیارم هیچ جا نیم ساعت . . . (sm50)
پیش در آمد این آهنگ رو هم که گوش بدی ، کمک می کنه به حال و هواش . . .
Life is not an MP3 where you can play what you want
But life is a radio where you have to enjoy what's being played
"ZAYN Malik"
زندگی، [مثل] MP3 نیست، که هرموقع هرچی رو که دلت خواست پلی کنی، بلکه [مثل] یه رادیوست، که باید از چیزی که پخش میکنه لذت ببری.
"زین مالیک"
خیلی خوبه(sm50)
آهنگ و تنظیم مجید کاظمی
خودم با خودمم ،
گوشه ای از غمم می نویسم ،
هنوز عشقِ شعرم ،
برای نوشتن حریصم ... (sm88)
بابک ،
یه جیزی ازت میخوام همین الان دوست دارم دربارش بنویسی ، لطف می کنی ...
اگه حوصله شو رو داری بگو تا بگم ...
کارِ "ترانه پر" که مسعود درویش خوند و آندو تنظیم کرده
خودِ آندو هم این ترانه رو خونده
خیلی دوست دارم نظرت رو درباره اش بدونم ...
- (sm50)
(sm50)
سهند۲۴ ساعتها اون پایینیا(sm120)
(sm59)
دانشگا برداشته کلاس روز سه شنبه رو گذاشته دوشنبه (sm3)
خاطرات دانشگاه(sm172)
(sm50)
ســـخـت اســـت وقتـــی
از شـــدت بـــغــض ،
گــلــو درد بگــیری …
و هــمــه بگـــویــند ؛
لبـــاس گـــرم بـــپـــوش !
فراموش کردن چیزی که مثل سایه دنبالته، کارِ آسونی نیست!
میدانی جان دلم...
فقط تو بودی که تحمل پرحرفی های مرا داشتی
و هیچگاه از پرحرفی من خسته نمیشدی...
تو که نیستی
میترسم برای این جماعت حرف بزنم
میترسم حرف بزنم و بگویند بس است دیگر،سرمان را بردی..
سنگ صبور پر حرفی های من
الان دقیقا کجایی؟(sm81)
(sm2)
خواننده مشهور ترکیه Alisan شب گذشته در جمع هوادارنش/ رستورانی در شهرک غرب
خدایی ممد حسین اینا چیه می نویسی دیگه (sm59)
متن ترانه بنویس ..
حسش نیست (sm172)نقل قول:
فقر چیست؟
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ دوتا ﺍﻟﻨﮕﻮ ﺗﻮﯼ ﺩﺳﺘﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ دوتا ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺗﻮﯼ ﺩﻫﻨﺖ.
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺎﺟﺮﺍﯼ ﻋﺮﻭﺱ ﻓﺨﺮﯼ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻭ ﺯﻥ ﺻﯿﻐﻪ ﺍﯼ ﭘﺴﺮ ﻭﺳﻄﯿﺶ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺣﻔﻆ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﻣﺎ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﻧﺪﻭﻧﯽ.
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺑﺮﯾﺰﯼ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻤﯿﺰﯼ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﻬﺎﯼ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﯽ.
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﭼﻬﺎﺭﺻﺪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺸﯽ ﻭ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﮑﻨﯽ.
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻣﻮﮐﺮﺍﺳﯽ ﺑﺰﻧﯽ ﻭﻟﯽ، ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﭽﻪ ﺍﺕ ﺟﺮأﺕ ﻧﮑﻨﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﺖ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻪ ﮐﻪ ”ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻗﺎﺏ ﻋﮑﺲ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼﻗﻪ ﺍﺕ ﺭﻭ ﺷﮑﺴﺘﻪ”..
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺕ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻟﺖ ﺑﺎﺷﻪ.
- ﻓﻘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪ ﮐﻤﮑﻪ، ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺖ ﺭﻭ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﯼ ﻭ ﺍﺯﺵ ﻓﯿﻠﻢ ﻭ ﻋﮑﺲ ﺑﮕﯿﺮﯼ.
هر کدام از ما میتوانیم ثروتمندان زمانه خود باشیم
داداش رشته ات چیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]